Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vasile Ștefan: ”Îmi doresc să fim competitivi!”

Costin Marinescu, Lucian Călinescu

Costin Marinescu, Lucian Călinescu
26.10.2013

Stefan
Vasile Ștefan, unul dintre cei mai buni jucători de la Concordia Chiajna, a prefațat pentru totalbaschet.ro partida cu CSU Atlassib din cadrul etapei a V-a.

Jucătorul care în vară a făcut parte din lotul național de seniori al Românie, și-a lăudat adversarul și a precizat că își dorește ca echipa sa să dea o replică pe măsură.

Meciul cu Sibiu este unul foarte greu pentru noi. CSU Sibiu este o echipă de prima parte a clasamentului și au demonstrat că poate câștiga cu oricine. Mă aștept la un meci bun din partea noastră. Îmi doresc să fim competitivi, a declarat Ștefan.

Vasile Ștefan este al doilea marcator al echipei, cu 18.8 puncte înscrise, în medie, pe meci.

Partida dintre Concordia Chiajna și CSU Atlassib Sibiu va avea loc sâmbătă, de la ora 17.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!