Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vasile Ștefan la cel mai bun meci în tricoul Energiei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.04.2014

Energia Rovinari a pierdut și partida secundă din cadrul primei faze a playoff-ului, în fața celor de CSU Asesoft Ploiești. Totuși în această partidă și-a făcut apariția în rotația gorjenilor și Vasile Ștefan care și-a pus amprenta asupra jocului dar în special pe prestația ofensivă a echipei sale.

Fundașul român nu a început partida din postura de titular însă a petrecut aproape 24 de minute pe parchet sălii Olimpia din Ploiești. Jucătorul ajuns în partea a doua a sezonului la Energia a terminat partida cu 15 puncte marcate. Toate reușitele acestuia au venit în urma unor aruncări de la distanță. Ștefan a aruncat numai din spatele semicercului de 6.75 m, de unde a izbutit 5 aruncări din 9, pentru un procentaj de 56%. Indicele său de eficiență a fost de doar 9 unități, scăzut fiind de cele două posesii pierdute.

În acest sezon din LNBM, Vasile Ștefan are medii de 10.9 puncte, 3.3 recuperări și 1.8 pase decisive per meci. În prima parte a sezonului sportivul în vârstă de 28 de ani a evoluat pentru Concordia Chiajna iar primele sale două partide ale sezonului au fost excelente încheiat cu 28 de puncte marcate

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!