Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vasile Ștefan va debuta pentru Energia

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
02.03.2014

Vasile Ștefan, fost component al Concordiei Chiajna va face parte din lotul noii sale echipe, Energia Rovinari, în meciul contra BC Timișoara. Așa cum ne-a declarat jucătorul, în acest moment și-a revenit complet după accidentarea care l-a ținut departe de teren peste 2 luni și este pregătit să își ajute echipa să se califice în playoff.

Ștefan a disputat 13 meciuri pentru Chiajna, având medii de 13,5 puncte. 4,2 recuperări și 2,4 pase decisive în aproape 35 de minute jucate în fiecare meci. Interesant este faptul că în turul de campionat, în meciul contra Energiei, noua achiziție a oltenilor a făcut cel mai slab meci la său, termimand cu -3 la eficiență, cu 9 puncte marcate, dar și cu 7 mingi pierdute și procentaje de 15% la aruncările din acțiune. 

Meciul dintre Energia Rovinari și BC Timișoara este programat pentru luni, 3 martie de la ora 19:30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!