Stiri Liga I Masculin

Vasile Gîlcă: “Ne luptăm pentru locul trei”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.02.2013

Tragerea la sorți din Liga I a adus-o pe Știința București în grupa cu Concordia Chiajna, Rapid București, Corona Brașov și Politehnica Iași în faza a doua a campionatului.

Managerul grupării studențești, Vasile Gîlcă, consideră că este o grupa din care echipa sa poate promova la turneul semifinal, acesta fiind și obiectivul declarat al echipei.

 

"Este o grupă echilibrată, cu două echipe care pornesc favorite la primele două locuri, Concordia Chiajna și Politehnica Iași, prin prisma experienței pe care o au. Noi, împreună cu Rapid și Corona, ne vom bate pentru locul al treilea, ultimul care asigură prezența la turneul semifinal. Ne vom bate pentru fiecare meci, iar obiectivul nostru principal rămâne calificarea la acest turneu semifinal", a declarat managerul grupării studențești, Vasile Gîlcă.

 

Știința s-a calificat în această fază după ce a încheiat pe locul al treilea în grupa preliminară, după Concordia Chiajna și Steaua București. Studenții vor juca primul meci la 9 februarie, urmând ca această a doua rundă să se încheie la 20 aprilie.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu orangina :

    ??
    Cine este domnul ca nu imi dau seama?....a pardon ...manager :)))

    cu 11 ani în urmă (01.02.2013) Raspunde
  • coffice25 :

    O echipa noua care promite multe...
    Am tot urmarit aceasta echipa in meciurile disputate pana acm, are un lot de jucatori destul de buni, unii chiar fosti componenti din Liga Nationala ! Pana acm. am fost placut surprins de munca lor , de meciurile frumoase, disputate de aceasta . Dupa parerea mea ..., este o echipa care poate sa incurce pe oricine ! Multa Bafta !

    cu 11 ani în urmă (03.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!