Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vedran Nakic: "Dorim să arătăm suporterilor cealaltă faţă a echipei"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.11.2012

Foto: Andor Marton

Vedran Nakic şi Niksa Bavcevic au participat joi dimineaţă la o conferinţă de presă premergătoare confruntării dintre "U" Mobitelco şi Farul Constanţa. Jocul este programat să se desfăşoare vineri seară de la orele 19:45 şi este transmis în direct de către Digi Sport 3.

Fundaşul clujenilor se simte dator faţă de fanii echipei clujene şi le promite că în confruntarea cu Farul vor observa "cealaltă faţă a echipei" pe care nu au putut să o vadă în alte partide desfăşurate în Sala Sporturilor Horia Demian.

Luăm jocul de vineri foarte serios. Am câştigat la Giurgiu, însă nu a fost aşa de uşor pe cât o arată scorul. Încercăm să avansăm cât mai mult posibil în clasament şi să demonstrăm celor de acasă, adevărata noastră valoare. Spun acestea deoarece, în cele 3 meciuri desfăşurate acasă, în care noi am fost favoriţi şi în care trebuia să ne impunem uşor, nu am demonstrat potenţialul nostru maxim. Cu toţii ne dorim să demonstrăm şi să le arătăm suporterilor cealaltă faţă a echipei, pe care nu au văzut-o în respectivele 3 meciuri. Luăm meciul foarte serios şi dorim să jucăm bine mâine seară. Pornim ca şi favoriţi, însă ne pregătim de acest meci ca şi de oricare altul.

Întrebat ce părere are despre cele mai bune două echipe ale momentului în LNBM, Oradea şi Mediaş, Nakic este de părere că nici orădenii şi nici medieşenii nu sunt invincibli.

Oradea joacă foarte bine, am simţit acest lucru şi în presezon. În acelaş timp, Mediaş are un grup de jucători extrem e puternici, dovadă sunt meciurile foarte bune pe care le-au înregistrat în FIBA EuroChallenge. Toate aceste detalii nu le fac pe cele două echipe invincibile. Avem parte de un campionat puternic, unde oricine poate bate pe oricine.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!