Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vedran Nakic: “Este mai mult decât un simplu meci, este derby-ul Ardealului”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
12.10.2012

                       

Sâmbătă, la ora 20.00, în sala Transilvania, CSU Atlassib Sibiu primeşte vizita echipei antrenate de Niksa Bavcevic, U Mobitelco BT Cluj Napoca, pentru a disputa aşa zisul derby-ul Ardealului. Despre această partidă, Vedran Nakic, fundaşul clujenilor, a declarat pentru totalbaschet.ro că va fi un meci foarte, foarte dificil.

“Cred că meciul va fi foarte dificil, până la urmă este mai mult decât un simplu meci, este derby-ul Ardealului. Cea mai mare amenintare a lor sunt jucătorii lor buni, ca Gruev, Velickovic şi Miţă Paul. În special Miţă Paul pentru că joacă împotriva fostei sale echipe, ceea ce întotdeauna reprezintă o motivaţie pentru un jucător. Este dificilă pronunţarea unei favorite, pentru că este început de sezon şi ambele echipe încă se formează. Poate că ei au avantajul terenului propriu. Motivaţia noastră este de a demonstra că suntem mai buni decât am fost în meciul precedent, de acasă.”

Partida va putea fi urmărită live pe Digi Sport 1, începând cu ora 20.00

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!