Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vedran Nakic: “Piteștiul joacă un baschet foarte bun”

Marius Petri

Marius Petri
30.03.2014

BC Timba dispută luni, 31 martie, ultimul meci în fața propriilor suporteri din acest sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Înaintea acestei partidei cu BCM U Pitești, cel mai bun marcator al bănățenilor, Vedran Nakic, și-a exprimat opinia cu privire la duelul ce va avea loc în sala “Constantin Jude”:

“Vrem să facem un meci bun la ultima partidă pe teren propriu și să fim cât de competitivi se poate. Piteștiul e o echipă care joacă un baschet foarte bun.”

În ceea ce privește alegerea de a semna cu trupa antrenată de Bogdan Murărescu și parcursul “urșilor” din acest sezon, fundașul croat a declarat:

“Având în vedere că suntem o echipă tânără, am avut suișuri și coborâșuri de-a lungul acestui sezon. În unele meciuri am lasăt o impresie foarte bună. Mulți jucători au crescut și s-au dezvoltat de când am venit la Timișoara. Sunt satisfăcut că am venit la Timba și că am oportunitatea să joc într-un campionat foarte puternic.”

BC Timba Timișoara se află pe locul 12 în clasamentul Ligii Naționale, acumulând 27 de puncte după 3 victorii și 21 de înfrângeri înregistrate în această stagiune.

*foto: Mihai Toth (facebook.com/BCTimba)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!