Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vedran Nakic a semnat cu BC Timba Timișoara

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
16.01.2014

Anul 2014 a început cu o veste bună pentru Timba. Oficialii clubului au ajuns la o înţelegere cu Vedran Nakic pentru ca acesta să se alăture echipei, întărindu-se astfel pentru meciul cu Steaua programat sâmbătă, 18 ianuarie. După ce mai mulți jucători de bază au parăsit echipa la începutul turului de campionat din motive financiare, pentru formația timișoreană lucrurile par că s-au stabilizat din acest punct de vedere.

În cursul zilei de miercuri, la Timișoara a sosit Vedran Nakic, un jucător croat de 24 de ani și 184 cm care va evolua pe postul de fundaș. Din spusele lui Sebastian Raducanu, unul dintre conducători  “urşilor”, Nakic va semna probabil până la vară. “Cred că va rămâne aici pentru că el vrea mult să joace. Aveam nevoie de un jucător pe postul său și el are nevoie de jocuri în picioare după ce în campionatul croat nu a prins foarte multe minute”, a mai declarat Raducanu.

Jucătorul croat vine în România de la formația KK Zabor din țara sa natală, însă în sezonul 2012 - 2013 a evoluat la U Cluj. Pentru clujeni el a reușit în 26 de partide să aibă o medie 4,5 puncte și 1 recuperare pe meci. 

De remarcat este faptul că la începutul sezonul trecut, într-o partidă câștigată de U Cluj contra celor de la Dinamo, Nakic a terminat meciul cu 7 aruncări de 3 puncte reușite din 8 încercări, pentru un total de 21 de puncte.

În acest moment BC Timba se afla pe poziţia a 12-a în clasamentul Ligii Naţionale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!