Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vedran Nakic, noul lunetist al Ligii Naționale

Adrian Micinic

Adrian Micinic
10.10.2012

Vedran Nakic, fundașul croat al echipei U Mobitelco Cluj-Napoca, a stabilit primul record al sezonului la capitolul coșuri de trei puncte marcate. Acest lucru s-a consemnat în meciul cu Dinamo București, în prima etapă din Liga Națională, a cărui rezultat final a fost de 79-68.

În 28 minute de joc, Nakic a avut 0/2 la aruncările de două puncte și 7/8 la încercările din spatele semicercului! astfel, croatul a fost principalul marcator al confruntării cu 21 puncte. El a adăugat 2 recuperări, 2 pase decisive și a pierdut o posesie pentru un indice de 21 la eficiență.

Baschetbalistul croat se anunță unul dintre cei mai periculoși jucători din spatele semicercului în noul sezon competițional.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Dumbo :

    Tanar
    0 de la 2 pct.!!! Hmmmm...

    cu 11 ani în urmă (10.10.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @Dumbo
    Din doua aruncari, nu dintr-o mie....

    cu 11 ani în urmă (10.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!