Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Veteranii Craiovei au făcut legea contra Timișoarei

Eduard Popa

Eduard Popa
02.05.2019

timisoara craiova baschet

SCM U Craiova a reușit o victorie extrem de importantă în Sala Constantin Jude din Timișoara. Oltenii lui Aco Todorov au trecut de SCM Timișoara, scor 90-78.

Trupa din Bănie a beneficiat din plin de suportul celor trei veterani străini care au evoluat în trecut meciuri importante în Liga Națională de Baschet Masculin. Astfel, Goran Gajovic, Porter Troupe și Mo Curry au avut prestații foarte bune contra Timișoarei.

Gajovic a reușit un mec complet, în care a adunat 20 de puncte, 11 recuperări și 5 pase decisive. El a avut 3/8 de la 2 puncte, dar cu 4/5 de la 3 puncte pentru +29 la eficiență.

Porter Troupe a fost și mai bun la capitolul aruncări. A strâns 4/6 de la 2 puncte, 4/5 de la 3 puncte și 2/2 de la libere pentru un total de 22 de puncte. La acestea a adăugat 5 recuperări și 3 pase decisive, pentru +26 la eficiență.

Nu în ultimul rând, Mo Curry a semnat și el 22 de puncte, cu 8/19 de la aruncări (3/8 de la 3 puncte), 6 pase decisive și 5 recuperări.

Astfel, SCM U Craiova recuperează avantajul terenului propriu și conduce după trei meciuri cu 2-1. Partida 4 din seria Timișoara – Craiova are loc tot la sala Constantin Jude, vineri, 3 mai, de la ora 18:00. Meciul va fi transmis pe Digi Sport 3.

*foto: facebook SCM U Craiova Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!