Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vicecampioana se reuneşte săptămâna viitoare

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.07.2015

Vicecampioana României din sezonul precedent, BC Mureş Târgu Mureş, se va reuni luni, 3 august, potrivit site-ului oficial al clubului. Mureşenii au lipsit până în prezent de pe piaţa transferurilor, însă conform sursei citate lotul pregătit de Audrius Prakuraitis va fi definitivat în următoarele zile. 

"Tigrii" îşi vor începe presezonul cu o săptămână de pregătire pe plan local la Târgu Mureş, urmând ca în perioada 11-18 august să susţină un cantonament la Sovata. Apoi, după revenirea în oraş, finalista LNBM din sezonul trecut va disputa câteva partide amicale, adversarii nefiind încă cunoscuţi. De asemenea, BC Mureş va organiza Cupa Mureşul, competiţie amicală care se va disputa la începutul lunii septembrie şi la care deocamdată şi-au prezentat opţiunea de a participa Dinamo şi BCM U Piteşti.

La capitolul transferuri, gruparea ardeleană a bătut palma până în prezent cu Yurii Fraseniuk, jucător venit de la BCM U Piteşti, în timp ce senegalezul Ousmane Barro a decis să continue şi în stagiune 2015-2016 în alb-albastru. Totodată, sub contract cu mureşenii se află antrenorul Prakuraitis şi jucătorii Laszlo Lazar, Laszlo Polyak şi căpitanul Ivan Ivanovic.

De cealaltă parte, la capitolul plecări sigure, BC Mureş s-a despărţit până acum de Kyndall Dykes şi Filip Adamovic, ambii luând calea Clujului, în timp ce Adrian Tudor a ales pentru noul sezon formaţia BCM U Piteşti. 

BC Mureş Târgu Mureş a încheiat sezonul regulat trecut pe poziţia a 6-a cu 13 victorii şi 11 înfrângeri, iar pornită de pe această poziţie în play-off a reuşit să ajungă până în finală, acolo unde a cedat în faţa multiplei campioane CSU Asesoft Ploieşti cu 0-3 la general. De asemenea, ardelenii au jucat şi finala Cupei României pierdută în faţa celor de la BC Timişoara. 

*Foto: Radu Roşca (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!