Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victor Petrache, foarte aproape să semneze cu SCMU Craiova (Surse)

Andreea Vlase, Eduard Popa

Andreea Vlase, Eduard Popa
22.07.2019

Victor Petrache, foarte aproape să semneze cu SCMU Craiova (Surse)

SCMU Craiova este foarte aproape să transfere încă un jucător sub 23 de ani. Victor Petrache a debutat în Liga Națională cu Steaua, pentru care a strâns 27 de meciuri în ultima ediție de campionat. Extrema a debutat și în cupele europene în ultima stagiune altăuri de militari, intrând în două meciuri din FIBA Europe Cup. În această vară a jucat pentru naționala de 3x3.

Victor Petrache este foarte aproape să semneze cu oltenii. Extrema de 22 de ani a strâns cele mai multe minute în campionat în ultima ediție. A jucat 27 de meciuri pentru Steaua București în LNBM 2018-2019, cu medii de 8:28 minute, 1,7 puncte, 0,6 recuperări, 0,5 assist-uri și 1,6 eficiență. Media sa de minute a crescut în a doua parte a campionatului, după ce în prima fază a jucat 3:39 minute/meci. În Grupa Galbenă a ajuns la 9:06 minute, cu 3.6 puncte pe meci, iar în play-off a jucat 13:47 minute pe partidă, cu 1,9 puncte.

În cele două partide din cupă a avut medii de 6:22 minute, 1 punct și 1,5 recuperări, cu 2 eficiență. A debutat și în FIBA Europe Cup alături de formația bucureșteană, jucând în două meciuri din grupă, cele cu Bakken Bears. A avut medii de 9.2 miinute și 2 puncte. În campionatul precedent a bifat 14 meciuri, cu 0,9 puncte pe partidă în 3:53 minute.

Victor Petrache poate fi din nou coechipier cu Dragoș Diculescu, după un sezon. Cei doi au jucat împreună la Steaua și se pot reîntâlni la SCMU Craiova după ce oltenii l-au luat pe Diculescu de la SCM Timișoara în această vară.

Tot la capitolul jucători români U23, formația de pe patru în precedenta ediție a LNBM este în negocieri avansate cu Amedeo Casale. Acesta a evoluat în 34 de meciuri pentru olteni în sezonul trecut, cu medii de 4,6 puncte, 2,9 recuperări și 5,1 eficiență în 16:14 minute. Clubul craiovean s-a despărțit în această vară de Sebastian Ionescu și Bogdan Popa, jucători sub 23 de ani.

*foto: Alina Cojocaru Photography

10 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova sebi12 :

    U23
    Petrache ,casale,diculescu.
    N ar arata deloc rau ;)

    cu 4 ani în urmă (22.07.2019) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Craiova
    Incepem transferurile,Petrache este inceputul ,urmeaza 2 transferuri excelente!!!!

    cu 4 ani în urmă (22.07.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mikki :

    INTERESANT
    daca semneza si Amedeo Casale ..cum se va imparti timpul pt toti 3 under 23?

    cu 4 ani în urmă (22.07.2019)
    • 76ers:

      ...
      La prima vedere pare ca Petrache ar fi adus mai mult pentru antrenament sau in cazul in care nu semneaza Casale si eventualele accidentari din timpul sezonului.
      Personal eu nu il vad prinzand minute atat timp cat Diculescu si Casale sunt apti… Ar fi cu adevarat o surpiza daca o sa ii vedem pe amandoi in acelasi timp pe teren

      cu 4 ani în urmă (22.07.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      cam asa gandeam si eu
      ma intreb de ce a plecat de la steaua? nu a mai fost ofertat, in conditiile in care si acolo se aratau semne pozitive, chiar daca Burlacu nu e prea pozitiv pt multi?

      cu 4 ani în urmă (22.07.2019)
    Raspunde
  • tanaseb :

    U23
    Ii greu sa ai 3 jucatori u23 pe aceeasi pozitie, bine, Casale e 3. Dar Casale ii semnat? Despre straini, ii vorba despre un croat si un american, nu?

    cu 4 ani în urmă (22.07.2019)
    • SCM "U" Craiova sebi12:

      Re
      Casale are sanse mari sa ramana si probabil va ramane, iar la straini da , croat si american

      cu 4 ani în urmă (22.07.2019)
    • tanaseb:

      Re
      Americanul ii Pratt sau Foulland? Daca tot stiti, spuneti-ne. Clubul de acolo vad ca nu prea anunta.

      cu 4 ani în urmă (22.07.2019)
    • 76ers:

      hahahaha
      Clubul de acolo vad ca nu prea anunta. buna asta :)))
      Pai Craiova sta cel mai prost la capitolul comunicare cu presa si fanii, tu chiar mai astepti ceva de la ei ? :)))
      Se mai si plang ca nu au spectatori la sala

      cu 4 ani în urmă (22.07.2019)
    • tanaseb:

      Re
      Buna asta :)) asa ii.

      cu 4 ani în urmă (22.07.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!