Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victoria - Singura variantă pentru "U"-BT Mobitelco

Paul Olar

Paul Olar
01.05.2014

Meciul III

Vineri, 2 Mai, orele 18:45

Sala Sporturilor "Horia Demian"

0 Fișa confruntării 2

Seria dintre CSU Sibiu și "U"-BT Mobitelco se mută vineri și (sâmbătă*) la Cluj-Napoca. Meciul trei al Derby-ului Ardealului este programat mâine, cu începere de la ora 18:45, în direct la Digi Sport HD.

Înfrântă în primele două dispute, formația lui Dorin Pintea riscă să fie eliminată încă din primul tur al Play-Off-ului.  Duelul întâi, consemnat vinerea trecuta, s-a decis în prelungiri. Deși clujenii conduceau înainte de final, Milos Bojovic a înfipt o "triplă" și a egalat la 67, trimițând astfel incendiara confruntare în repriza suplimentară. Acolo, tot sârbul a marcat nestingherit, sibienii au gestionat perfect situația și au debutat cu dreptul în postsezon.

A urmat partida de sâmbătă, inaugurată excelent de către Silvășan și compania. Grație impunătorului Cătălin Baciu, dar și a preciziei lui Ivan Kuburovic, "alb-negrii" au dispus de un avantaj confortabil, tabela indicând la un moment dat 8-25. Amfitrionii au redus din diferență până la pauză, iar sferturile următoare le-au aparținut în totalitate. Milos Bojovic și Matija Ceskovic au prestat excelent pe faza ofensivă, "vulturii" izbutind să răstoarne soarta încleștării.

Indiscutabil, tandemul amintit reprezintă principala grijă a tehnicianului clujean. Bojovic și Ceskovic au marcat 60% din punctele Sibiului și par hotărâți să își care echipa în semifinalele campionatului. De partea cealaltă, trupa de pe malul Someșului așteaptă schimbări în jocul lui Mihai Silvășan sau Branko Cuic, baschetbaliști capabili să facă diferența.

Dacă "U" repurtează un succes vineri, următoarea întâlnire cu sibienii va avea loc sâmbătă, fluierul de start urmând să se dea la ora 20:00.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!