Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie categorică pentru BCM U Piteşti

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
30.11.2013

Pitesti

104-64

BC Timba
 5-5 Fişa meciului 1-9

Într-un meci contând pentru etapa a zecea a Ligii Naţionale de Baschet masculin, BCM U Piteşti a surclasat în propriul fief pe BC Timba Timişoara cu scorul de 104-64. Scor pe sferturi: 32-12, 25-14, 15-21, 32-17.

BCM U Piteşti a început partida cu Ken Tutt, Ante Krapic, Lamonte Ulmer, Pankracije Barac şi Ousmane Barro. Primul cinci al "urşilor" a fost alcătuit din Florin Popa, Alexandru Mihuţi, Bogdan Costa, John Florveus şi Daniel Pătru.

Trupa antrenată de Hristu Şapera s-a aflat la conducerea partidei pe întreaga perioadă a jocului. Adversarii Piteştiului au reuşit să se impună într-un singur sfert, respectiv în cel de-al treilea. 

De la argeşeni s-au remarcat Ante Krapic cu 21 de puncte şi 2 recuperări,  Ousmane Barro cu 18 puncte şi 8 recuperări, Marko Djurkovic cu 17 puncte şi 13 recuperări, respectiv Pankracije Barac cu 14 puncte şi 7 pase decisive. De partea cealaltă, pentru bănăţeni, Florin Popa a totalizat 21 de puncte şi 3 recuperări, John Florveus a adăugat 12 puncte şi 7 recuperări iar Petru Czmor a contribuit cu 11 puncte.

Din punct de vedere statistic, Piteştiul a avut procentaj de 57.4% la aruncările din interiorul semicercului, 41.7% la cel din afara semicercului (10/24), respectiv 80% la aruncările libere. Echipa antrenată de Bogdan Murărescu a terminat partida cu 13/42 la aruncările de 2 puncte, cu un procentaj de 31%, la aruncările de la distanţa oaspeţii au avut procentaj de 42.1%, iar la linia de pedeapsă, timişorenii au terminat partida cu 14 libere marcate din cele 20 acordate.

La capitolul eficienţă, BCM U Piteşti a totalizat 137 de unităţi, faţă de cele numai 50 ale timişorenilor. 

Trupa lui Hristu Şapera bifează a cincea victorie stagională. Argeşenii au la general 5-5. La polul opus, BC Timba Timişoara ajunge la 1-9. În următoarea etapă, BCM U Piteşti va evolua în deplasare cu SCM Craiova, în timp ce BC Timba va primi vizita lui BC Timişoara. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!