Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie categorică pentru CSM CSU Oradea

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
16.03.2018

CSM CSU Oradea s-a impus în meciul contra Timba Timisoara, scor 105-74.

Timba Timișoara a început partida cu Medgyesy, Lazăr, Reljic, Kandic și Dumic , iar de partea cealaltă, Cristian Achim i-a trimis în teren pe Nicolescu, Kariniauskas, Valeika, Pasalic și Denison

Bobe Nicolescu deschide scorul partidei, printr-un coș înscris din spatele semicercului. Lazăr marchează primele 2 puncte ale gazdelor, urmat de Medgyesy, care înscrie și el 2 puncte pe contraatac. Denison și Valeika au acaparat terenul și împreună au dus scorul la 14-5 pentru oaspeți, cu 5 minute rămase din primul sfert. Kandic și Reljic reduc din diferență până la -7, însă replica orădenilor nu a întârziat să apară, care înscriu 3 puncte prin Richard. Kandic înscrie si el un coș din acțiune, fiind urmat de Reljic pe contraatac, după ce Nicolescu a pierdut posesia. Același Reljic înscrie un coș din acțiune și stabilește scorul primului sfert: 20-27 pentru orădeni.

Pasalic deschide scorul sfertului doi, printr-un coș marcat din acțiune și unul din spatele semicercului. Kandic marchează 2/2 ibere, după ce a fost faultat de Gavrilă pe aruncare. La jumătatea sfertului doi, bihorenii aveau un avantaj de 15 puncte, scor 43-28. Kovacevic  încearcă să reducă din diferență și înscrie trei coșuri de 3 puncte. Pierce își trece și el în cont o aruncare de la distanță și închide scorul celui de-al doilea sfert, 56-44 pentru CSM CSU Oradea.

La revenirea de la vestiare, Kovacevic este trimis la linia de libere de către Denison și înscrie 2/2, iar de partea cealaltă, Kariniauskas marchează un coș de 3 puncte și duce scorul la 59-45. Kandic înscrie un coș din acțiune și își aduce echipa la doar 8 puncte în spate.Cu doar 25 de secunde rămase din actul al treilea, Kandic înscrie un coș de 3 puncte și își aduce echipa la -6, însa Kris Richard marchează și el din spatele semicercului și este faultat pe aruncare, fapt ce-i aduce și o aruncare suplimentară. Astfel se închide și scorul sfertului al treilea: 79-69.

Ultimul act al meciului este deschis de Nicolescu, printr-o aruncare din acțiune, urmat de Kovacevic, care înscrie un coș cu fault, iar scorul era 81-72. Sfertul al patrulea a consemnat detașarea fără drept de apel a oaspeților, care și-au adjudecat partida cu scorul de 105-74.

Muhamed Pašalić a fost liderul învingătorilor, cu 27 de puncte, 2 recuperări și 4 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +30, iar de partea cealaltă s-a remarcat Filip Dumic, cu 12 puncte, 3 recuperări și 5 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +17.

În etapa următoare, CSM CSU Oradea va juca pe terenul vicecampioanei, iar Timba Timișoara va face deplasarea la Tîrgu Mureș.

*foto: Roby Boros

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!