Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie categorică pentru SCM U Craiova

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
28.03.2018

 

SCM U Craiova s-a impus în prima etapă a play-out-ului în compania celor de la CS Dinamo București, scor 99-70.

După un prim sfert echilibrat, în care gazdele s-au luptat cot la cot cu cei de la SCM U Craiova, în actul al doilea desprinderea a fost doar o chestiune de timp, iar scorul la pauza mare era 36-61 pentru oaspeți.

La revenirea de la vestiare, oltenii au continuat să-și mențină avantajul creat în prima repriză, fără ca dinamoviștii să mai aibă vreo șansă la revenire și și-au adjudecat partida la o diferență de 29 de puncte.

Ivan Siriscevic a fost cel mai bun marcator al oaspeților, cu 29 de puncte, la care a mai adăugat 3 recuperări și o pasă decisivă, toate pentru o cotă a eficienței de +26. De partea cealaltă, Andrei Iliescu a reușit 22 de puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +22.

*foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!