Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie chinuită pentru SCM U Craiova la Iași

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
21.03.2018

Politehnica Iași și SCM U Craiova s-au întâlnit pentru partida restantă din etapa a XIIa a LNBM.

Gazdele au început cu Taylor, Amarghioalei, Jackson, Cvetanovic și Buiciuc, iar de partea cealaltă, Rami Hadar i-a trimis în teren pe Samuels, Siriscevic, Reed, Aleksandrov și Ionescu.

Primul sfert al partidei a aparținut în totalitate oaspeților, care au început partida cu un run de 9-0. Ieșenii au avut un început modes de partida și au deschis scorul de abia in minutul 2 prin Vlad Șolopa. Elevii lui Rami Hadar nu le-au dat nicio șansă adversarilor să reducă din diferentă și au încheiat primul act cu scorul de 35-20.

Deși în sferturile doi și trei gazdele au încercat să revină în joc, adjudecându-și cele două acte cu scorurile de 24-20 și 22-19, înaintea ultimului act, oaspeții aveau un avantaj de 8 puncte.

Ultimele 10 minute ale partidei au reprezentat o lupta între agonie și extaz pentru cele două echipe, ieșenii fiind la doar un pas de victorie. Cu 2 minute rămase din partidă, Taylor aduce ieșenii la doar 1 punct în spate, însă Aleksandrov și Siriscevic au asigurat victoria oltenilor și au închis tabela la scorul de 95-86.

Jamar Samuels a fost cel mai bun marcator al celor de la SCM U Craiova, cu 22 de puncte, la care a mai adăugat 8 recuperări și o pasă decisivă, iar de partea cealaltă, Andrija Bojic a încheiat partida în double double, cu 27 de puncte și 10 recuperări.

*foto: SportulDoljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!