Stiri Cupa României Feminin

Victorie concludentă pentru Alexandria, în turul din Cupa României, contra lui Târgu Mureș

Dan Oancia

Dan Oancia
27.09.2017

Victorie concludentă pentru CSBT Alexandria

CSBT Alexandria a obținut victoria fără probleme în partida tur din Cupa României, contar celor de la BC Sirius Târgu Mureș. Teleormănencele au condus disputa da capo al fine, câștigând toate cele patru sferturi. Nu mai puțin de 20 de puncte a fost diferența de la finalul jocului, scor 82-62.

Gazdele de astăzi nu au apăsat pedala de accelerație până la pauza mare. După primele zece minute tabela sălii din Alexandria arăta 14-10, ca mai apoi, după cea de-a doua secvență, ecartul să se dubleze la opt puncte, scor 36-28. Tonul a fost dat de Vrancic, care a fost „coșghetera” întâlnirii contra târgmureșencelor, marcatoare a 26 de puncte, pe lângă cele două recuperări și două pase decisive. Tot de la gazde, Bartee a fost la înălțime sub panouri și a reușit un număr record de recuperări, 18, respectiv 17 puncte.

Echilibrul s-a rupt în totalitate după revenriea de la cabine, atunci când în dreptul Alexandriei avantajul a crescut cu alte nouă puncte, astfel că scorul înaintea ultimului sfert era 59-32. Robinson, de la Târgu Mureș, a fost aproape de „double-double”, însă a terminat cu 20 de puncte, opt recuperări și 6 pase decisive.

Returul dintre cele două echipe este programat peste trei zile, sâmbătă, de la ora 17.00

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii