Stiri Liga I Masculin

Victorie de palmares pentru Timba Timișoara în fața Politehnicii Iași la turneul de promovare

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.05.2016

Timba Timișoara a încheiat cu victorie turneul final de promovare al Ligii I. Formația de pe Bega a învins cu scorul de 101-83 (21-27,26-21, 33-15, 21-20) de Politehnica Iași. Partida a fost una fără  miză, cele două echipe fiind eliminate deja din calculele promovării încă după primele două partide găzduite de Sala Olimpia din Ploiești.

Dominic Csender a fost cel mai bun jucător al partidei cu 32 de puncte (12/21 din acțiune) lângă care a adăugat 4 recuperări și o pasă decisivă. Dejan Kovacevic a adăugat 23 de puncte pentru Timba, iar Robert Medgyesi 17 puncte. Mario Lazar a înregistrat un double-double, 10 puncte și 11 recuperări.

Cosntantin Amarghioalei a fost principlul artizan al ieșenilor cu 24 de puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. Jermale Jones a terminat cu 18 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări. Vlad Popovici a contabilizat 14 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive.

Timba a terminat turneul de la Ploiești  cu un bilanț de o victorie și două înfrângeri, în timp ce Politehnica Iași a pierdut toate cele trei partide.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Palmares ?
    Dar daca Olimpic Baia Mare nu se vor inscrie in viitorul campionat in prima liga, nu Timba va fi invitata ?

    cu 7 ani în urmă (31.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!