Mvp-ul etapei
Andrija Stipanovic
Andrija Stipanovic
Minute 22:04
Puncte 11
Pase decisive 10
Recuperari 6
Eficienta 22
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie fără probleme pentru CSU Sibiu

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
09.03.2019

Dan Fleșeriu i-a trimis în teren pe Tohătan, Cooper, Pratt, Tamulis și Philmore, iar de partea cealaltă, SCM Timișoara a început cu Coconea, Vukosavljevic, Stojadinovic, Randolph și Brown.

SCM Timișoara a început partida printr-un run de 6-0, reușit de coșurile de la mare distanță înscrise de Brown și Stoiadinovic. Tohătan a spart și el gheața pentru gazde tot printr-un coș de 3 puncte. Același Stojadinovic mărește avantajul echipei sale din nou la +6, însă Tohătan i-a oferit replica și duce scorul la 5-9. Partida s-a echilibrat până la jumătatea sfertului inaugural, ambele echipe fiind la egalitate, scor 11-11. SCM Timișoara a dat startul desprinderii încă o dată, iar cu doar un minut jumătate rămas din primul sfert, bănățenii au mărit distanța la +9 puncte. Sibienii au reușit printr-un run de 6 puncte să reducă diferența la 3 puncte și scorul după primele 10 minute a fost 24-21 în favoarea oaspeților.

Baciu a deschis scorul sfertului secund, printr-un slam dunk, urmat de Tamulis, cu 2 aruncări libere marcate. Sfertul s-a desfășurat în continuare de la egal la egal, cele două formații oscilând ca lideri pe tabelă de mai multe ori. SCM Timișoara și-a păstrat un avantaj minim la pauza mare, iar scorul după prima repriză a fost 43-42.

La revenirea de la vestiare, CSU Sibiu a revenit ca lider pe tabelă, reușind, ca după doar 5 minute de joc, să-și consolideze un avantaj de 17 puncte, scor 63-46. Bănățenii au încercat să revină în ritmul meciului, însă fără prea mult success și au intrat în sfertul decisiv cu un deficit de 13 puncte, scor 69-56.

Actul final s-a desfășurat într-o singură directive, iar sibienii nu le-au mai dat nicio șansă de revenire timișorenilor, aceștia ducând ecartul până la 27 de puncte și adjudecandu-și în final partida cu scorul de 97-71.

De la BC CSU Sibiu s-au remarcat: Kevin Christopher Hardy cu 17 puncte (1x3), 6 recuperări și 3 pase decisive, Justas Tamulis cu 16 puncte (1x3), 7 recuperări și 2 pase decisive și Isaiah Lemart Philmore cu 15 puncte (1x3), 5 recuperări și o pasă decisivă.

De partea cealaltă s-au remarcat Sherwood Terrell Brown cu 15 puncte (3x3), 5 recuperări și o pasă decisivă, Nikola Pesakovic cu 11 puncte (2x3) și o pasă decisivă și Octavian Popa Calota cu 10 puncte, o recuperare și o pasă decisivă.

 

*foto: Ana Maria Mătușoiu 

9 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Da
    Ce am arătat după pauză mi-a plăcut mult. Agresivitate pozitivă, intensitate, ritm și joc colectiv foarte bun. Aș mai remarca faptul că cei doi pivoți ai noștri l-au făcut pe "cel mai bun pivot din LNB" să pară un amator...

    cu 5 ani în urmă (09.03.2019)
    • BC CSU Sibiu alexander:

      @gyke
      fix la asta ma gandeam si eu :)

      cu 5 ani în urmă (09.03.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Ehh
      Great minds think alike 😁.
      Adevărul e că a fost extrem de vizibil...

      cu 5 ani în urmă (09.03.2019)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Asa e !
      Era epuizat complet saracul spre finalul partidei.

      cu 5 ani în urmă (09.03.2019)
    Raspunde
  • SCM Timișoara adis :

    " "
    Nu l-au facut pivotii vostri,Vuko cred ca are ceva probleme inca de la meciul trecut.Nu stiu daca sunt personale sau profesionale dar e clar ca nici azi nu a fost in apele lui,mai mult se vedea clar ca e din alt meci.
    Nu cred ca l-ati vazut vreodata ratand ca azi de sub panou cu atata usurinta asa ca mai usor "l-au facut"pentru ca s-ar putea sa ne mai intalnim si !!!!!!!

    cu 5 ani în urmă (09.03.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Amuzant
      Mda, îmi este foarte teamă că ne vom reîntâlni 😂😂. Sfatul meu pentru voi este să vă concentrați să vă plătiți datoriile istorice, că de data nici Federația nu vă mai poate salva.

      cu 5 ani în urmă (09.03.2019)
    Raspunde
  • SCM Timișoara adis :

    teama?
    nu e vorba de teama dar si anul trecut erati dati ca si campioni si opa!nasol
    asa ca langsam nicio data nu se stie
    si o parere personala :pana nu aveti sarbi in echipa nu veti castiga campionatul

    cu 5 ani în urmă (09.03.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Hmm
      A zis cineva că suntem campioni? Eu unul nu am auzit pe nimeni. Echipa are ca obiectiv o medalie anul ăsta. Eu mă refeream la duelul cu voi, dacă se va mai întâmpla în cupă (aici nimeni nu are garantat nimic) sau în playoff. Nu mă înțelege, aveți o echipă ok, v-am desconsiderat odată și am pierdut... nu se va mai întâmpla.

      cu 5 ani în urmă (09.03.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      da, o medalie 🤓
      la momentul asta, cu lotul pe care il aveti, joxul pe care il prestati momentan si locul in clasament pe care cel mai probabil il veti ocupa la inceput playoff ului, cred ca majoritatea lumii, de la staff la fani spera finala si titlul. Sa nu ne prefacem ca nu i asa. Dupa prestatiile promitatoare din ultimii ani, finalizate fara medalie, anul asta aveti si voi presiune.

      cu 5 ani în urmă (09.03.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!