Stiri Cupa României Masculin

Victorie fără probleme pentru SCM U Craiova în Cupa României

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
12.02.2019

SCM U Craiova a început partida cu Troupe, Ionescu, Gajovic, Boone și Curry, iar de partea cealaltă, Mihai Popa i-a trimis în teren pe Andrei, Nicoară, Simovic, Storey și Vrincian.

SCM U Craiova a deschis scorul partidei printr-un run de 5-0, datorită dunk-ului lui Boone și aruncării din spatele semicercului a lui Ionescu. Andrei a înscris primul punct al medieșenilor, după ce a fructificat 1/2 la aruncările libere, în urma faultului făcut de Troupe. Gajovic a făcut 7-1, însă Nicoară a tăiat elanul gazdelor, trecându-și o aruncare de la distanță în cont. Gazdele au continuat să lupte pentru a-și crea un avantaj coniderabil, dar elevii lui Mihai Popa nu s-au lăsat, scorul după primele 5 minute fiind 28-12. Casale a marcat un coș de 2 puncte și a stabilit scorul după primele 10 minute, 27-16 în favoarea gazdelor.

Koreniuk a înscris primele 2 puncte ale sfertului secund, urmat de Troupe, cu un coș din spatele semicercului, iar diferența se mărește la +16. Sajin marchează primele sale puncte în această partidă și duce scorul la 32-18. Partida a continuat în aceeași manieră, iar la jumătatea sfertului, gazdele au în continuare un avantaj considerabil de 15 puncte. Prima repriză s-a terminat la scorul de 53-30.

La revenirea de la vestiare, oltenii au dominat în continuare partida, fără a le da șanse medieșenilor de a se apropia la mai putin de 14 puncte. Astfel SCM U Craiova și-a adjudecat partida la o diferență de 25 puncte, scor final 89-64.

 

*foto: Sportul Doljean

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Foarte fericit
    Se pare ca începând de la anul o sa contam cu adevărat, mai multe nu spun pt k asa e frumos ( deși fac parte dintr o anumita companie) , sa fii discret, însă mă bucur că avem iarăși sigla de pe spate. Numai bine

    cu 5 ani în urmă (12.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!