Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie facilă pentru BC CSU Sibiu la Târgu Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.03.2018

BC CSU Sibiu a obținut o victorie facilă pe terenul lui BC Mureș Târgu Mureș în etapa a 20-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Cu un lot de jucători decimat formația mureșeană nu putut face față liderului și a stat aproape doar în primul sfert, după care diferența de pe tabela de marcaj a căpătat proporții.

Formula de start a gazdelor i-a regăsit Steff, Porime, Engi, Gîrbea și Borșa, în timp ce echipa vizitatoare a început cu Davis, Dragoste, Paliciuc, Kinnard și Cooper. Startul partidei a aparținut lui BC Mureș, care a reușit să stea în avantaj în prima jumătate a sfertului inaugural. BC CSU Sibiu a preluat frâiele, însă după 10 minute de joc scorul era doar 18-15 pentru oaspeți. A fost singura secvență de joc în care a existat un oarecare echilibru. Sferturile doi și trei au fost câștigate categoric de sibieni, cu 30-8 și 35-10. Încă din finalul sfertului trei Dan Fleșeriu a decis să introducă și jucătorii tineri și mai puțin utilizați. Diferența din ultimul act a fost de doar 6 puncte pentru oaspeți și astfel BC CSU Sibiu s-a impus cu scorul de 105-49 pe terenul lui BC Mureș.

Mirel Dragoste și Marcel Davis au fost cei mai buni marcatori ai partidei cu 21 de puncte marcate fiecare. Bogdan Popescu a înscris 10 puncte în tot atâtea minute jucate, iar Cooper, Paliciuc și Brosser au contribuit fiecare cu 9 puncte.

Alin Borșa a înregistart un nou double-double, 11 puncte și 14 recuperări. Engi și Gîrbea au reușit și ei câte 11 puncte, iar lista marcatorilor pentru BC Mureș a fost completată de Steff cu 9 puncte și Bichiș cu 7 puncte.

BC CSU Sibiu a mai făcut un pas pentru a încheia prima fază a sezonului regulat pe prima poziție, în timp ce BC Mureș se gândește la evitarea retrogradării cu doar 6 victorii la activ.

3 comentarii la aceasta stire:
  • attitude_vs_altitude :

    Highlander
    Campionatul arata ca filmul Highlander, “there can be only one”........ cine rezista cel mai mult ramane singur si ia titlul! Oare exista vointa de schimbare macar? Nu ne mai trebuie reguli cu strainii, romanasii obligatoriu in teren, campionat se face cu cel putin 4 echipe...... raman oare pt sezonul urmator atatea? Problemele le stim cu totii, solutii ba.

    cu 6 ani în urmă (12.03.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Hmm
      După ce am citit comentariul tău am socotit câte echipe au anul ăsta probleme financiare grave sau foarte grave: Mureș, Timișoara, Iași, Dinamo... Oare câte vor reuși să termine campionatul? Și chiar de vor reuși, cu ce le va fi mai bine sezonul viitor? În ritmul ăsta, e clar că se alege praful de campionat în 2-3 ani, cum probabil se va alege și de țara asta...

      cu 6 ani în urmă (12.03.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muri92 :

    Hm!!?
    Din pacate asta e adevarul,incet-incet raminem fara baschet,fara sport in general!!!!....

    cu 6 ani în urmă (13.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!