Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie importantă bifată de către SCM "U" Craiova

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.12.2013

Liga Națională de Baschet Masculin

Etapa a XI-a 

71-60

Sala Polivalentă Craiova

6-4 Fișa meciului 5-6

În continuare fără Rade Dzambic, accidentat, SCM "U" Craiova a obţinut o victorie importantă în lupta pentru playoff, înregistrată împotriva unui adversar direct, BCM "U" Piteşti. Formaţia pregătită de Milan Nisic a preluat conducerea din primele secvenţe şi a păstrat-o până la finalul celor 40 de minute. Partida a avut loc luni seară, de la orele 19:00, la Sala Polivalentă din Craiova şi a tras cortina peste etapa cu numărul 11.

Gazdele au adjudecat trei din cele patru sferturi, 19-13, 14-10, 15-17, 23-20, şi implicit victoria. Argeşenii s-au aflat mai mereu în spatele adversarului, 19-21 în minutul 16, 40-43 în minutul 29, 48-52 în minutul 33 respectiv 59-64 în minutul 39, însă nu au avut forţa necesară de a răsturna situaţia pe tabelă. Procentajele modeste avute de jucătorii pregătiţi de Hristu Şapera şi-au spus cuvântul, 37% la două puncte, 25% la trei puncte pentru 35% la aruncările din acţiune. Nici craiovenii nu au strălucit, Nisic având patru marcatori care au înscris 95% din punctele întregii echipe. Un alt aspect ce vorbeşte de la sine este doar 49 de unităţi înregistrate de oaspeţi.

Travis Bureau s-a aflat într-o zi de graţie, înscriind 10 din cele 12 aruncări din interiorul semi-cercului de 6.75, adăugând 9 recuperări, 3 pase decisive, 3 mingi câştigate şi 2 capace pentru 22 de puncte şi 30 de unităţi la eficienţă. Seals a adăugat 15 puncte şi 6 recuperări, Popescu 15 puncte şi 9 recuperări, iar Kovac a avut 14 puncte. Pe lista marcatorilor s-au mai înscris Topchov cu 3 puncte şi Sook cu două.

De partea cealaltă lui Barro nu i-a ieşit nimic. Pivotul de origine senegaleză a petrecut 21 de inute pe parchet, timp în care nu a înscris, însă a recuperat 6 mingi. Cel mai eficient piteştean a fost Ulmer cu 14 puncte şi 8 recuperări pentru 17 unităţi la eficienţă, în timp ce Barac a fost principalul marcator cu 15 puncte, iar Tutt a adăugat 11 puncte. De remarcat prestaţia modestă la finalizare înregistrată şi de Durkovic ce a izbutit un procentaj de 10% la aruncările din acţiune (o singură aruncare marcată din 10 încercări), însă a compensat cu 11 recuperări.

În urma acestui rezultat BCM "U" Piteşti cade pe locul 9, iar oltenii revin pe poziţia a 8-a.

29 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    Toma trezeste-te
    Jojic tocmai a plecat de la steaua.

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Antrenor
    Singurul antrenor pe care l-as lua la Craiova,dintre cei care activeaza in LNMB, este Sekulovic,antrenorul Muresului!....are un + fata de ceilalti!....urmariti-l!

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    slabuti
    ma asteptam mult mai mult in acest sezon de la krapic si djurkovic.tutt ar fi bun intr-o echipa puternica gen asesoft,la pitesti nu i se potriveste echipa.barro e prima oara cand joaca slab,pana acum a facut meciuri f bune.cred ca sapera ar trebui sa puna mai mult accent in ofensiva pe jocul lui ulmer.ce sa zic...cu putina daruire nu am mai pierdut la 20 de pcte am pierdut doar la 10.totusi echipa da impresia ca nu are incredere in fortele proprii

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    O sa-l ia Toma pe Sekulovic
    in 2024, la cum se misca.

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe p.baschet :

    Antrenor
    La meciul de azi s-a vazut o schimbare si asta vine de la antrenor,dar probabil mai trebuie vreo 5 6 meciuri ca sa inteleaga toata llumea schimbarea dupa banca!

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova JAMES :

    PRAF
    TOMA TREZESTE-TE !!! OUT: CAPUSAN, MOCANU, MARIC, Topchov !!

    cu 10 ani în urmă (10.12.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    meci slab
    Un meci slab din partea ambelor echipe. Ma bucur pt Craiova pt ca aveau mare nevoie de aceasta gura de oxigen. Insa, din punctul meu de vedere, cel mai important pt achipa ar fi publicul. E pacat sa vezi o sala asa frumoasa pe jumatate goala. Pacat! Daca sunteti intr-adevar suporterii acestei echipe atunci acum ar trebui s-o dovediti. Stiu ca e un cliseu vechi dar e cat se poate de actual.E demoralizant sa joci in fata unei sali goale.
    Am vazut si la Ploiesti in meciul din Eurocup ca era foarte putin public si acesta cu incurajari sporadice. Cata diferenta fata de atmosfera de la Sibiu (CSU-Asesoft) sau cea de la Oradea in Challenge Cup (nu a fost televizata dar sala a fost arhiplina si publicul extraordinar). Poate ca publicul din Ploiesti s-a plictisit, dar daca e asa inseamna cu nu au fost suporteri, doar spectatori.
    Oricum succes in continoare pt Craiova si Pitesti, sunt 2 echipe frumoase dar care par lipsite de motivatie.

    cu 10 ani în urmă (10.12.2013)
    • SCM "U" Craiova DanCraciun:

      Sa nu uitam
      Asesoft- Igokea s-a suprapus ca interval orar cu Petrolul = Vaslui din sferturile Cupei Romaniei. Cred ca e si asta un motiv important al lipsei spectatorilor in sala Olimpia

      cu 10 ani în urmă (10.12.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    La Ploiesti si mai ales la Craiova
    fotbalul este la putere, nu baschetul.Dar in Craiova, doar aici pot sa vorbesc in cunostinta de cauza, parintii au inceput sa cumpere mingi de baschet la copii, ceea ce este imbucurator, intr-un oras care nu a avut practic baschet, sa o recunostem. La Cluj, am vazut mai multi spectatori la baschet decit la fotbal, iar la Sibiu si Oradea, practic doar baschetul ( si polo) exista la nivel de mare performanta.

    cu 10 ani în urmă (10.12.2013)
    • SCM "U" Craiova mariussorin:

      Galerie noastra spaima fb-ului
      Din pacate sporturile de sala in Craiova nu au sustinatori. Atmosfera este anosta si din lipsa unei galerii.Noi la sustinatori stam cel mai bine,suntem cei mai tari pe facebook...si alte retele de socializare. De fapt cruntul adevar este ca diversele factiuni gen PS 97,sezione,blue...gascuta de la gazarie, etc. nu au nicio treaba cu orasul Craiova si se vand celui ce le da mai mult.Si mai terminati cu fotbalul sport reprezentativ in Craiova,din pacate traim din amintiri cu stadioane pline si suporteri infocati...sportul preferat de cei mai multi este "latratul la luna ".Multi nu sunt interesati ca avem o vicecampioana nationala la volei,o echipa de baschet care merge in cupele europene,echipe de handbal sau volei la fete,pe ei ii intereseaza decat sexul oral.

      cu 10 ani în urmă (10.12.2013)
    • SCM "U" Craiova Stiinta:

      @mariussorin
      Nu iti inteleg comentariul . Cum adica la noi sporturile de sala nu au sustinatori? te referi la galerie , presupun ,pentru ca, in caz contrar, generalizezi aiurea . Uite, eu sunt un sustinator , vin meci de meci ,indiferent de rezultatele anterioare si probabil , la fel ca mine sunt alti 1500-2000 de suporteri . Pana la urma suporter inseamna sa ajuti echipa "si la bine si la rau" . Nu asa e imnul? Si ce daca nu avem galerie ? Ce iti trebuie sa constitui o galerie ? Putem deveni noi, astia care iubim baschetul , o galerie . Nu trebuie decat sa ne organizam . Eu va lansez aceasta propunere , aceea de a crea propria noastra galerie , nu trebuie decat pasiune pentru acest sport si iubire pentru echipa si un pic de initiativa.

      cu 10 ani în urmă (10.12.2013)
    • SCM "U" Craiova mariussorin:

      @Stiinta
      Inaintea meciului de baschet a fost cel de volei feminin cu Blajul, stii cati suporteri au fost ? La meciul de baschet au fost momente ca la teatru,cu niste incurajari insipide ale unui crainic idiot care nu-si stie jucatorii echipei sale.Asa zisa galerie nu mai vine pentru ca s-a infiintat CSU Universitatea Craiova la fotbal si este echipa sustinuta de primarie......dar ei sustin Craiova (unde?cand?cum?).Cat despre mine sunt permanent la tribuna a II cu goarna si fularul de rigoare, ma poti auzi si vedea.....restul e can-can.

      cu 10 ani în urmă (10.12.2013)
    • SCM "U" Craiova Stiinta:

      @mariussorin
      Stiu cati spectatori au fost la meciul de volei pentru ca am fost prezent de la inceputul lui. AM fost unul dintre cei 100-150 de suporteri de au incurajat fetele . Paradoxul a fost ca , acolo unde am stat noi, cei mai "de viata" suporteri ai fetelor au fost 2 mosuleti simpatici care le incurajau faza de faza. Nici mie nu mi-a placut apatia de la baschet in conditiile in care , alaturi de cativa baieti din spatele meu , am pornit sa strigam "hai stiinta" , pentru a dezmorti tribunele . Galeria Sezione este galerie de fotbal , nu le putem cere sa iubeasca baschetul , ceea ce putem face noi este sa incurajam echipa asta asa cu stim si putem noi.

      cu 10 ani în urmă (10.12.2013)
    • SCM "U" Craiova mariussorin:

      @Stiinta
      Respect si-mi place ca esti un sustinator infocat dar nu cred ca sunt galerii de fotbal,handbal,baschet.Imi place sa cred ca sunt sustinatori ai unei "cauze",culorile noaste favorite vor ramane permanent alb-albastru si imnul suna la fel "Cantati si voi/Cantati cu noi...../Alb-albastrii sa fie cei buni" HAI CRAIOVA!

      cu 10 ani în urmă (10.12.2013)
    • SCM "U" Craiova Stiinta:

      @mariussorin
      asa mi-ar placea si mie sa cred. Ca exista o galerie care sa iubeasca sportul craiovean in general , nu numai fotbalul. dar atunci stau si ma intreb unde este acum galeria noastra care anul trecut mergea pana la Medias sa sustina echipa ? fotbalul , sportul principal, este in vacanta . Atunci ? unde este galeria?

      cu 10 ani în urmă (10.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @stiinta-galerie
      Dragul meu,intai de toate nu poti impune nimanui ce sport sa indrageasca si sa sustina,fiind un fel de spectacole fiecare vine dupa gustul personal,dublat de niste ambitii de performanta si este perfect logic si corect sa fie asa.Gradul de participare indica astfel riguros exact ce priza are respectivul sport si ar trebui sa ne bucuram ca la noi baschetul are de DEPARTE CEL MAI MARE SUCCES la public dintre toate sporturile,desi este cel mai tanar,ori tocmai asta ar trebui exploatat.In completare,cum regulile dure ale economiei de piata au intrat si abrupt in sport,mi se pare normal sa sustii ceea ce "piata" cere intr-un moment dat si TOTAL ANORMAL sa arunci sume URIASE in ceva unde nu vine nimeni(chiar in conditiile existentei vicecampioanei nationale la volei masculin,oricat de cinic suna,nu pastrezi o astfel de echipa pentru 300 de spectatori/meci,sau cu atat mai grav,voleiul feminin,cu 100de spectatori/meci)
      In alta ordine de idei,gusturile se cultiva iar oamenii se educa,capitol la care avem de lucrat si exploatat acest moment favorabil,fie ca ne place sau nu la acest moment Clujul,Sibiul sau Muresul avand o traditie si cultura baschetbalistica net superioare noua.Nadejdea mea este insa ca ambitia si efervescenta noastra olteneasca sa ne motiveze sa-i depasim in viitor,asa ca,HAI CRAIOVA,ole!

      cu 10 ani în urmă (10.12.2013)
    • SCM "U" Craiova Stiinta:

      @buzestii
      adevar graiesti !

      cu 10 ani în urmă (10.12.2013)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    un colaj despre meci
    Cu un ochi rad(foarte pretioasa victoria!) si cu unul plang(din nou un joc total fara orizont al echipei,al "n"-lea!)
    Victorie fara stralucire,vitala,datorata EXCLUSIV scliprilor lui Seals,Bureau si Popescu(fara ei,si atentie,cu un rest de 6 straini in lot,am fi fost intr-un bluess galant cu Chiajna si Timba).
    Pitestiul surprinzator de confuza si blazata,dar cel mai neplacut m-a surprins la ei un ditamai staff-ul(vreo 4 persoane printre care un nene in varsta,chel si foarte nevricos),toti sarind pe parcursul jocului fie sa-l "dubleze" pe Sapera,fie sa faca dirigentie cu banca de rezerve!De fapt vad ca acest aspect urat mirositor a inceput sa se generalizeze la echipele din LNB si nu are NICI cea mai mica justificare(curand or sa ajunga pe banca in numar egal cu jucatorii de rezerva...)
    Ni s-a explicat,de fapt bagat pe gat ca la tampiti,ce bine e sa luptam pe cele 2 fronturi.Consecintele?Chin, submediocritate si lipsa de entuziasm in campionat,turism si apatie in BIBL,dar cel mai grav lucru este ca urmare a acestei atitudini,din 4500 de suporteri frenetici au mai ramas 1500!!!!!!!!!!!!
    Acum,ca au mai ramas doar 2 SAPTAMANI,mari si late,situatia noastra se prezinta cam asa:
    -POZITIV:Bureau,LeVar,Bogdan Popescu,valorosi,implicati,motoarele echipei
    -NECLAR:Sokk,Hallik,Kovac(asta datorita ultimelor 2 jocuri,in rest a fost penibil)
    -DEZAMAGIRI,adica mult mai multe umbre decat lumini:Dzambic,Maric,Mocanu(in contextul in care a fost adus,nu ca "main player")
    -BALAST:Capusan si Topchov(repet si in cazul lor,ma refer la ceea ce ofera ei acum,nu la ce au fost si jucat odinioara si pentru care am toata simpatia)
    Concluziile le poate trage fiecare,ramane doar speranta ca pauza de iarna va fi PERFECT folosita,caci timpul pentru experimente si arogante A EXPIRAT!HAI CRAIOVA!

    cu 10 ani în urmă (10.12.2013)
    • SCM "U" Craiova Stiinta:

      @buzestii
      analiza ta este pertinenta si partial corecta . Evolutia echipei noastre a fost sub mediocra iar cu acest gen de prestatii nu meritam sa ajungem in play-off si spun asta cu deosebita tristete . Mie mi-au placut ,alaturi de BUreau , Kovac si Popescu,pe alocuri Seals. Cred ca Mirko , daca va fi pastrat , va creste de la joc la joc. Sunt unul din cei ce a crezut si crede in continuare in el. Bun , spectatorii s-au injumatatit , au ramas adevaratii sustinatori ai echipei . Pana la urma, cine venea doar pentru ca aveam o serie de N victorii consecutive pe teren propriu nu era un suporter adevarat ci un spectator platitor de bilet si atat. Cel putin eu asa vad problema . Lista de "Disponibilizari" in acceptiunea mea ar trebui sa arate asa :NISIC ,Topchov, Capusan, Mocanu , Sokk , Maric. Ne trebuie un antrenor bun (mi-ar placea sa vina Marcel Tenter), un pivot care sa dea randament , in conditiile in care Dragusin va sta tot anul pe bara si un coordonator de joc(Sokk si Maric nu sunt in stare sa duca jocul decat cu pase inapoi) Mie mi-a placut baiatul ala de la Timba dar nu cred ca va da randament la noi. Ramane de vazut.

      cu 10 ani în urmă (10.12.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova cipangel :

    Buzestii, Stiinta
    De acord cu voi. M-am uitat mai atent pe clasament. Cu 2 puncte la Medias (meci amanat la cererea noastra, nu inteleg de ce caci tot am luat 15-20 diferenta de la bulgari si kosovari, iar Gazul acum era de batut, nu stiu dupa vacanta) am fi pe locul 4. Ceea ce, in conditiile de azi, nu ale viselor din vara, este peste asteptari. Apoi, daca dupa odihna de 4-5 zile si cu moralul bun dupa meciul de aseara, batem la Timisoara, la meciul cu Asesoft va fi, din nou, sala plina. Si, nu se stie. Asa ca, in pofida unui joc prost, fara orizont, am incheia, cumva, turul in primele 4. Deci, nu pare totul compromis. Despre schimbari, mai vorbim dupa revelion. Hai Craiova (stiti ca eu am fost unul dintre pesimisti, in vara)!

    cu 10 ani în urmă (10.12.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    cipangel
    Asa este , cu o Victorie la Medias am fi pe locul 4. Dar in campionat noi nu prea mai stim sa castigam in deplasare, aici e buba+ ca Oradea si Muresul au si ele o restanta de disputat. Un loc corect al nostru acum ar fi 6-8, dar urmeaza meciuri foartel grele cu Timisoara in deplasare , Asesoft (acasa), Medias (deplasare) , Mures ( deplasare) si apoi cu Steaua (deplasare). Dupa disputarea acestor 5 meciuri, putem analiza corect sansele noastre de play-off.

    cu 10 ani în urmă (10.12.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova cipangel :

    Stiinta
    Stiu, nu suntem tocmai experti ai jocurilor afara. Dar la ce e acum la Medias, era loc de o victorie. Nu stiu ce va fi dupa vacanta. Din motivul asta n-am inteles amanarea.

    cu 10 ani în urmă (10.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @cipangel
      Bine ai revenit,Cipi!Nu era mare filozofie,amandoua echipele erau in vrie iar perdanta ar fi iesit in buna masura din cartile pentru play-off,asa ca nu au vrut sa-si asume riscul,fiecare punandu-si sperantele in intarirea din pauza de iarna,cu un plus pentru noi,in sensul ca se stia despre problemele de la Medias si chiar daca nimeni nu o recunoaste sau declara,se spera ca Gazul sa nu depaseasca aceste probleme si astfel o contracandidata extrem de redutabila ar iesi din carti si implicit ar elibera un loc important in ecuatia play-off-ului.

      cu 10 ani în urmă (10.12.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    Partea buna este
    ca nu mai vad expertii-suporteri de la alte echipe, care isi dau tot timpul cu parerea despre altii.

    cu 10 ani în urmă (10.12.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    !
    mefr uite un comentariu de outsider al Stiinte:
    1.nu puneti ca si castigat meciul cu GMM
    2.nu faceti inca calcule cu jucatorii si antrenorii de la GMM (cine unde cum cand pleaca)
    3.pana una lata si anul acesta se pare ca GMM va fi singura echipa(de baschet masculin) ce va merge mai departe in cupele Europene
    4.campionatul e inca lung, nu disperati, nu va descurajati, echipa voastra are sanse reale la Playoff (la inceputul anului postasem mai multe comentarii cand toti suporterii Craioveni erau exaltati, si ii indemanm la ponderare, moderatie si rabdare deoarece campionatul e lung, mergeti/mergeati pe 3 fronturi, si pot intervin multe pana in Playoff).
    4.e o editie nebuna, atipica ptr un campionat normal, dupa parerea mea total diferita fata de asteptarile tuturor, asa incat orice e posibil

    cu 10 ani în urmă (10.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe p.baschet :

    Buzestii
    Imi plac comentariile tale sunt cat de cat pertinente.Nu sunt un sustinator al Craiovei,nu am o echipa favorita dar ma uit si am fost implicat f mult in baschet si-ti pot pune urmatoarele.Anul trecut Craiova a avut noroc fiind ferita de accidentari si ajutata de niste jucatori care inca mai aveau ceva de demonstrat ,faptul ca nu sunt terminati ,si a iesit.Asta iese o data nu de doua ori crede-ma vorbesc din experienta .Si mai e inca ceva ,ca sa ai vise mai mari ,trebuie sa ai un buget pe masura ,si aici vorbim de sume importante ceea ce din cat am auzit eu Craiova nu are ,fiind undeva pe locul 8 ca si buget!Ce i se poate reprosa conducerii in frunte cu Mandic caci el a facut selectia si nu altcineva este faptul ca a facut-o f prost cu un Dzambic care pleca pe la rusi ,israelieni si alte cluburi dar probabil startegie de marire a salariului si el da declaratii de iubire echipei si s-a intors si a facut praf cel putin 3 4 meciuri.Echipa asta doar in meciul cu Pitestiul a reusit sa lege o aparare buna ,cu rotatii exacte si impicarea totala a juctorilor.Si asta pleaca de la banca tehnica nu din alte parti !Pe acest Nisic l-am vazut la seniori ultima oara la Otopeni unde a luat echipa la fel intr-un moment in care erau f jos si a dus-o in finala cupei si a fost la un pas de a juca finala .Deci eu zi ca trebuie rabdare ,care la olteni nu prea exista din pacate.Ganditi-va ca la Oradea ,Cluj si alte exemple care le-ati mai dat ,s-a avut rabdare ,s-a inceput de jos si rabdare multa ,investitii crescande de la an la an si dupa 3 4 ani au venit si roadele !Ca sa aduci un antrenor de valoarea lui Marcel Tenter trebuiesc bani si dupa rabdare .La Craiova selectia e gresita si jucatorii trebuiesc schimbati in primul rand si aici imi dau si eu o parere ,Topchov,Dzambic poate ajunge in Rusia unde isi dorea,Mocanu care nu ajuta cu nimic echipa ,Haljik care e doar atacant mimeaza apararea si probabil Maric ,dar vom vedea ce vor decide cei care conduc echipa .In rest bafta multa Craiovei care a reusit sa aduca baschetul daca nu la nivelul fotbalului acolo aproape de audienta sportului asa zis rege.Unde nu uitati se toaca milioane de euro ,iar cu jumatate de milion pentru o a aduce jucatori buni pe toate pozitiile ,se pot face performante notabile in Cetatea Baniei atat de avida dupa tot ce inseamna sport !Bafta Craiovei sau cum spune cantecul ,Hai Craiova ,Hai Baietii!

    cu 10 ani în urmă (11.12.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    @pbaschet
    Multumesc pentru faptul ca iti plac,dar mi-ai starnit zambetul prin continuarea "cat de cat pertinente",ceea ce as traduce-o amuzant "din cand in cand le mai nimeresti si tu".Si acum,ca asa este frumos,sa-ti raspund:
    -iti dau integral dreptate in ceea ce priveste anul trecut.
    -iti dau total dreptate si in ceea ce priveste faptul ca o constructie solida se face in pasi,si m-am raliat ideii exprimate foarte plastic de un alt coleg pe aici,cum ca am vrut sa sarim din tenisii de Dragasani direct in ghetele Nike.
    -te contrazic insa in privinta lui Mandic,sigur ai informatii eronate sau poate doar informatii care s-a vrut intentionat sa fie aruncate pe pata.Asta nu inseamna ca sunt impotriva lui Nisic,chiar daca ai vazut ca pe aici s-a format deja un mic curent anti Nisic,nici eu nu cred ca Nisic ar fi veriga cea mai slaba si vulnerabila a lantului.
    -bugetul nu e iarasi pe atat de mic asa cum crezi,dar problema se poate aborda mai complex si altfel,pe de-o parte sezonul trecut a fost unul mult mai mic si lucrurile au mers excelent,respectiv conteaza cum te incadrezi intr-un buget din punct de vedere al corelatiei pret/calitate pentru jucatori.Ca sa-ti exemplific,Bureau,care din punctul meu de vedere este cel mai valoros si eficient jucator al echipei,nu este nici pe departe in topul salariilor.Sau altfel,Timisoara a avut cateva sezoane consecutive un superbuget pentru fiecare sezon si rezultatele au fost cam inversproportionale cu nivelul bugetelor respective.
    Altminteri,asa cum spuneam,am marea satisfactie ca baschetul in Craiova este infinit mai indragit decat celelalte sporturi,au inceput deja sute de copii sa se inscrie la cluburile de baschet si in acest caz misiunea este importanta si deloc simpla,de a gestiona corect acest urias val de simpatie,ceea ce din pacate,incepand cu vacanta de vara,a inceput sa nu se mai intample din motive STRICT SUBIECTIVE!

    cu 10 ani în urmă (11.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe p.baschet :

    Buzestii
    Multumesc imi face placere sa pot discuta cu oamenii cu pareri civilizate .Eu nu spun ca am dreptate in toate lucrurile spuse ,ce stiu de Mandic asa cum stii u de buget ca nu este cel mai mic sau faptul ca da Bureau este prost platit in comparatie cu restul asa zisilor jucatori,crede ma o stiu suta la suta si poate la un moment dat vei afla si tu.Pt ca te vad f implicat in fenomenul baschetbalistic din Craiova si sigur vei afla maimulte la un moment dat .E nevoie de o cultura baschetbalistica si in Banie caci publicul acesta care vine la sala apreciaza performanta,doar ca aceasta vine cu rabdare si cu banii cheltuiti cu cap cum bine ai dat exemplul Timisoarei.Si sunt convins ca acest mic curent impotriva antrenorului actual se va schimba mai ales ca desi meciul cu Pitestiul a fost unul prost ,s-a vazut un lucru pe care eu nu prea l-am vazut la Craiova de foarte mult timp si aceea este apararea combinata ,cu rotatii pe spatiile scurte ,etc.iar asta e mana antrenorului,plus o alta atitudine a echipei.

    Ma bucur sa aud ca sute de copii merg la baschet si sper ca acest oras plin de daruire sportiva va devenii un important centru de crestere a micilor baschetbalisti.Si intr-adevar gestionarea acestui val de pasiune e greu de tinut in frau ,pentru ca lumea trebuie sa ramana aproape de echipa nu numai cand are rezultate ci mereu macar pt a crea mereu acea atmosfera care poate bate multe galerii din Romania

    cu 10 ani în urmă (12.12.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @pbaschet
      As avea multe chestii in care sa te contrazic ferm si mult mai bine informat,dar pentru decenta comentariilor tale si gandurile frumoase exprimate,ma rezum la a te saluta amical.

      cu 10 ani în urmă (12.12.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!