Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie importantă pentru CSU Sibiu în fața unei săli SOLD OUT

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
27.01.2018

CSU Sibiu a câștigat în compania celor de la BCMU Pitești, scor 79-71, într-o partidă care a contat pentru etapa a XVI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Dan Fleșeriu i-a trimis în teren pe  Dragoste, Laser, Pratt, Cooper și Kinnard, iar BCM U Pitești a început cu Ciotlăuș, Agafonov, Troupe, Nicoară și Kostoski.

Sibienii au deschis scorul și au dominat mare parte din primul sfert, la jumătatea căruia aveau o diferență de 10 puncte, scor 17-7. A urmat însă o serie de 11-2 pentru elevii lui Hristu Șapera până la sfârșitul primului sfert. Mai mult, oaspeții au continuat să domine partida în sfertul doi, pe care l-au câștigat cu scorul general de 27-20 și au reușit să intre la vestiare cu un avantaj de 6 puncte.

Sibienii au venit de la vestiare mult mai motivați și hotărâți să reintre în joc în fața unei săli arhipline. Gazdele au făcut diferența în cel de-al treilea act, cu un parțial de 20 – 7. BCM U Pitești a încercat revenirea, însă a fost prea târziu, iar ultimul fluier anunță a 12 victorie a sibienilor, scor 79-71.

Tyler Laser a fost încă o dată cel mai bun marcator al gazdelor, cu 20 de puncte, 2 recuperări și 7 pase decisive. De partea cealaltă, Andriy Agafonov și-a trecut în cont 14 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă.

Punctele victoriei au fost marcate de Tyler Laser 20, Monyea Pratt 15, Radu Paliciuc 12, Mirel Dragoste și Marcel Davis câte 10 fiecare, Christopher Cooper 6 și Bogdan Popescu 1. Pentru BCM U Pitești au înscris Porter Troupe 17, Andriy Agafonov și Alexander Kostoski câte 14 fiecare, Raymond Russel 13, Titus Nicoară 8, Laszlo Lazar 3 și Matti Nuutinen 2.

În etapa următoare, BCM U Pitești va juca pe teren propriu cu CS Dinamo București, iar CSU Sibiu va juca în deplasare la Timba Timișoara.

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • YMCA alin67 :

    in scop educativ...
    Doar pentru a determina tanara ziarista sa fie mai atenta, sa citeasca si sa foloseasca limba romana,daca asta e limba articolului, cat mai mult si cat mai corect, sunt "carcotas" si atrag atentia ca meciul s-a jucat "in sala" si nu "in fata" ei. Mai mult chiar, si subtitlul "CSU Sibiu rămâne neînvinsă pe teren propriu și după victoria cu BCM U Pitești" este neinspirat, fiind evident ca nu putea sa nu "ramana neinvinsa" dupa o victorie.

    cu 6 ani în urmă (27.01.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Aceasta exprimare, cu "in fata unei sali arhi-pline" mi se pare ok, poate a gresit spunand arhi-plina, caci la TV se parea ca e full. Una peste alta, un alt meci fata de cel de la Craiova pentru Pitesti. Pacat de ghinionul aruncarilor din sfertul 3. Cred ca am avut o evolutie buna. Noul venit, Kilyen, a aratat dorinta si cred ca ne poate ajuta ca al doilea u23. Ne avantajeaza programul si trebuie sa profitam de asta. Tot aud ca se poate aduce un nou pivot si cred ca e indicata aceasta mutare.

      cu 6 ani în urmă (27.01.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!