Stiri Liga I Masculin

Victorie la peste 100 de puncte pentru Steaua Bucureşti

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.11.2012

Milos Petkovic a fost principalul marcator al steliştilor

Scorul rundei în Liga II la baschet masculin a fost realizat de CSA Steaua Bucureşti, în confruntarea de sâmbătă seară, împotriva formaţiei SCM U 2 Craiova. Militarii nu au avut milă de adversari, administrându-le o lecţie de baschet, scor 131-25. Scorul pe sferturi a fost 42-4, 25-13, 40-6 respectiv 24-2.

Milos Petkovic a fost cel mai bun marcator al gazdelor cu 28 de puncte şi 3 recuperări fiind urmat de fundaşul Svilar cu 20 de puncte şi Paliciuc, tot cu 20 de puncte înscrise. De la craioveni Ticu a înscris 6 puncte, cele mai multe dintre colegii săi.

Mladen Jojic se află în faţa celei mai categorice victorii înregistrate, din postura de antrenor, în baschetul din România. Această performanţă o întrece pe cea de anul trecut când Jojic, tehnician al formaţiei Nova Vita Târgu Mureş, a învins categoric pe Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 95-11. Coincidenţa face ca respectiva victorie să se producă la al doilea meci oficial pe banca echipei din Târgu Mureş, asemeni succesului din această seară înregistrat în al doilea meci oficial susţinut de Steaua Bucureşti.

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSA Steaua București tzony :

    ??
    Asta a fost al doilea meci sustinut de Steaua cu Mladen Jojic pe banca? Cu cine au mai jucat?

    In alta ordine de idei nu inteleg ce cauta aceasta echipa a Craiovei in vreo competitie sportiva. Oamenii pierdeau la 100 de puncte dar radeau pe banca si se jucau.
    Spirit de echipa nu au ca se cearta intre ei , placere fata de jocul de baschet nu sa vazaut, forma fizica 0. Pai nu inteleg de ce mai joci baschet? Mai bine investesc in echipa mare.

    In alta ordine de idei Steaua a arata foarte bine sunt destul de bine pregatiti fizic au alergat tot meciul la intensitate maxima baietii!

    cu 11 ani în urmă (10.11.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Ahilosu :

    ...
    Cu alte cuvinte, tzony, tu contesti placerea pamenilor de a juca baschet. In loc sa apreciez ca fac ceva mai mult decat faci tu, adica aa comentezi baschetul. Call me insanse, dar nu vad investitie mai buna decat in placerile tale, in acest caz baschetul.

    Sa ti reamintesc ca, desi poarta numele de scm craiova, e un club cu finantare privata?

    cu 11 ani în urmă (11.11.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca andrej :

    bravo petkovic
    noi la U ne-am pricopsit cu todorovic...

    cu 11 ani în urmă (11.11.2012) Raspunde
  • CSA Steaua București tzony :

    @Ahilosu
    Sunt de acord sa investesti in baschet. DAR atata timp cat oameni astia se certau pe banca intre ei, radeau cand pierdeau la 100 de puncte, de talent nici vorba (dar baschetul nu este doar de talent) forma fizica 0 , seriozitate 0, juniori ceva de viitor 0. Care e rolul acelei echipe? Investesc in baschet ca sa ce?Sa te faci de ras? Ca cinste sportului nu ii faci cu asemenea performante. Macar daca aveau niste juniori de perspectiva sau macar putin respect fata de jocul asta.
    Sa iti faci o echipa sa iti bati joc de bani si la urma urmei sa iti bati joc si de adversari tai. Mie nu mi se pare o idee asa buna.

    cu 11 ani în urmă (11.11.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @andrej
    Chiar, oare stie cineva de ce nu a rapas Petcovic la Cluj? De ce nu au vrut sa ii ofere un contract? Ar fi fost net superior lui Todorvoci, omul cu doua maini stangi, fara dehgete la ele, cu doua picioare boante si o matura in loc de coloana verticala.....

    cu 11 ani în urmă (11.11.2012) Raspunde
  • CSA Steaua București tzony :

    @Hell
    Nu a fost problema doar la Cluj nici cei de la Mures nu au dorit sa il pastreze.

    cu 11 ani în urmă (11.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!