Stiri

Victorie pentru Alex Olah în etapa a 19-a din Belgia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.03.2019

Kangoeroes Mechelen, echipa pentru care evoluează pivotal român Alexandru Olah, a obținut o victorie în deplasare în ultima etapă din Belgia. Mechelen a câștigat pe terenul lui Liege Basket cu scorul de 91-84, pe sferturi 23-22, 21-21, 15-15, 32-26.

Alex Olah a fost titular pentru Mechelen și a evoluat timp de 26 de minute. Sportivul originar din Timișoara a încheiat partida cu 7 puncte, o recuperăre, o intercepție, un capac și 2 mingi pierdute. Olah a marcat 1/2 de la 2 puncte, 1/2 de la 3 puncte și 2/2 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 17 unități.

Pentru Liege Basket a evoluat jucător sârb Milos Bojovic, trecut prin România pe la CSU Sibiu și Phoenix Galați. El a terminat partida cu 19 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive și a înregistrat un indice al eficienței de 17 unități.

Carrinngton Love a fost cel mai bun jucător al partidei cu 25 de puncte, 4 pase decisive și 28 la eficiență pentru Kangoeroes Mechelen.

Kangoeroes Mechelen se află pe poziția a 8-a în campionatul Belgiei cu 7 victorii și 12 înfrângeri. Echipa lui Alex Olah are același număr de înfrângeri ca Limburg și Leuven Bears.

Kangoeroes Mechelen va juca tot Liege Basket, de această data pe teren propriu, într-un meci programat pe 23 martie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!