Stiri

Victorie pentru Emi Cățe și UCAM Murcia pe terenul lui Le Mans

Eduard Popa

Eduard Popa
13.12.2018

emi cate ucam murcia

UCAM Murcia a obținut o victorie importantă pe terenul campioanei Franței, Le Mans Sarthe, scor 80-71, în etapa a opta din cadrul grupei A, în Basketball Champions League.

Internaționalul român Emanuel Cățe a jucat 13 minute și 13 secunde de joc, perioadă în care a strâns 3 puncte, cu 1/2 din acțiune și 1/2 la linia de pedeapsă. El a mai strâns 2 recuperări, dar și trei posesii pierdute pentru 1 la eficiență și -5 la +/-. A fost cel mai slab meci pentru Emi, care de altfel are medii de 8.3 puncte, 6.3 recuperări, 1.1 capace și 0.9 pase decisive pentru 12.7 la eficiență și 5.1 la +/- în 19.1 minute pe partidă.

Ovie Soko a fost cel mai bun marcator al Murciei, cu 18 puncte și 6 recuperări, în timp ce Marcos Delia a adăugat 14 puncte și 5 recuperări. Pentru Le Mans s-a remarcat Richard Hendrix, cel care joacă pentru naționala Macedoniei, adversarul României în precalificările FIBA EuroBasket 2021 și care a adunat 20 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive pentru 26 la eficiență.

Murcia are 7-1 până acum și este pe primul loc în grupă, în timp ce Le Mans are 2-6.

*foto: basketball.championsleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!