Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie pentru SCM U Craiova pe terenul Universității Cluj

Paul Olar

Paul Olar
22.11.2014

Formația SCM U Craiova și-a adjudecat meciul cu Universitatea Cluj, duel jucat sub Feleac, cu scorul de 76-62. 

Z. Krstanovic în double-double cu 20 de puncte și 10 recuperări a fost cel mai bun jucător de la Craiova, în timp ce de la Cluj, B. Burrell a marcat la rândul său tot 20 de puncte. 

Vom reveni cu cronica meciului!

 


SCM U Craiova se descurcă bine la pauza meciului cu Universitatea Cluj-Napoca. Oltenii conduc cu 39-30 și îl au pe Zoran Krstanovic în postura de cel mai bun jucător. Sârbul a strâns 12 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă, iar Nikola Vucurovic s-a remarcat cu 12 puncte.

 

De partea cealaltă, Nicu Foalea are 11 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive, în timp ce Brian Burrell s-a remarcat cu 8 puncte, 3 assist-uri și 2 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!