Stiri Cupa României Feminin

Victorie pentru Universitatea Cluj-Napoca în primul joc cu CSU Alba Iulia

Paul Olar

Paul Olar
08.12.2015

Universitatea Cluj-Napoca a obținut o victorie mare în primul joc al manșei cu CSU Alba Iulia. Formația antrenată de către Dragan Petricevic a învins dramatic pe CSU Alba Iulia, scor 63-62. Duelul a avut loc luni, la Sala Sporturilor Horia Demian.

După un ecart de 5-0 al amfitrioanelor, vizitatoarele și-au revenit, impunându-și ritmul pe parcurs. Adrienne Webb, precisă din acțiune, precum și contribuțiia Soniei Ursu, au ajutat-o pe Alba să se desprindă, pe rând, la 9, respectiv 11 puncte.

Mai mult, spre neșansa clujencelor, Flavia Ferenczi și Marija Prlja s-au confruntat cu greșelile personale, iar Shanara Clark a suferit o accidentare, fiind transportată la spital. Totuși, time-out-urile lui Dragan Petricevic au fost de bun augur pentru amfitrioane.

Gabriela Cursaru a înscris două coșuri vitale de la mare distanță, în timp ce Ines Ajanovic a dominat situația în spațiul de trei secunde. Totodată, Vee Young a ieșit la rampă pe final, așa că Universitatea a preluat conducerea, 56-55. Gazdele s-au păstrat la cârma jocului până la fluierul final, din moment ce Sonia Ursu a ratat una dintre aruncările libere, 63-62.

Ines Ajanovic a terminat meciul cu 18 puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă. Vee Young s-a remarcat cu 17 puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă. Marija Prlja a izbutit 7 puncte, 3 assist-uri și tot atâtea recuperări.

De cealaltă parte, Adrienne Webb a totalizat 22 de puncte și 3 recuperări. Asia Logan  a pus pe tabelă 13 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Sonia Ursu a fost aproape de un double-double, cu 11 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!