Stiri

Victorie pentru Vlad Moldoveanu în prima etapă a campionatului din Polonia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.10.2015

Stelmet Zielona Gora a început cu dreptul noua ediție de campionat în Polonia. Noua echipă a lui Vlad Moldoveanu a obținut o victorie clară pe teren propriu în fața lui AZS Kozsalin, scor 81-56.

Internaționalul român a evoluat 25 de minute pentru Stelmet Zielona Gora în care a adunat 6 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă. Vlad Moldoveanu a avut 2/3 de la 2 puncte, 0/2 de la 3 puncte și 2/2 de la linia de libere pentru un indice al eficienței de 10 unități și +10 la capitolul „+/-”.

Pentru AZS Koszalin a evoluat fostul jucător al lui CSU Sibiu, Devon Austin. El a terminat partida cu 7 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive pentru un indice al eficienței de 13 unități.

Următorul meci pentru Vlad Moldoveanu și Stelmet Zielona Gora este programat vineri 16 octombrie, pe teren propriu în fața lui Zalgiris Kaunas, în primul meci al sezonului pentru campioana Poloniei în Euroligă.

 

Debut bun pentru campiona en-titre Stelmet Zielona Gora

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!