Stiri

Victorie pentru echipa lui Emanuel Cățe în weekend-ul recent încheiat

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.12.2018

UCAM Murica, echipă pentru care a revenit pivotul român Emanuel Cățe, a obținut o victorie în ultima etapă din Liga ACB. Trupa lui Javier Juarez a învins pe Gipzkoa San Sebastian cu scorul de 81-67, într-o partidă disputată sâmbătă, 8 decembrie. Murcia și-a apropiat victoria după ce a reușit să marcheze 52 de puncte în repriza secundă.

Emanuel Cățe a revenit pe parchet după o accidentare, care l-a ținut departe de lotul echipei naționale pentru meciul cu Kosovo. Pivotul român a fost utilizat doar 9 minute în meciul din Țara Bascilor și-a a reușit 4 puncte și o pasă decisivă cu 2/2 din acțiune, pentru 1 la eficiență și -1 la „+/-”.

Ovie Soko a fost cel mai bun jucător al meciului cu 23 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive.

Pentru Gipzkoa San Sebastian a evolua Vyacheslav Bobrov, fost jucător la BCM U Pitești, care a reușit 7 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Principalul remarcat de la gazde a fost Bega Burjanadze cu 19 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă.

UCAM Murcia a ajuns la un bilanț de 4 victorii și 6 înfrângeri, ocupând poziția a 12-a în Liga ACB. Pentru echipa lui Emi Cățe urmează un meci pe teren propriu cu Fuenlabrada, pe 15 decembrie. Până atunci, UCAM Murcia va desfășura un joc și în Basketball Champions League, miercuri, 12 decembrie, pe terenul lui Le Mans.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!