Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Victorie sau eliminare

Ionuț Greere

Ionuț Greere
30.04.2014

LNBM

Playoff Meciul 3

01.05.2014 ora 19:00

Sala Polivalentă Craiova

Joi, 1 mai, SCM Universitatea Craiova primește vizita celor de la CSM Oradea în meciul 3 din cadrul primului tur al play-off-ului Ligii Naționale de baschet. Startul partidei este programat la ora 19.00

CSM Oradea conduce seria cu 2-0 după 96-58, respectiv 78-66 în partidele din Arena Antonio Alexe.

Pentru a continua seria oltenii trebuie învingă pentru a reintar în cărțile calificării. Dacă Oradea se impune și în Polivalenta din Bănie merge în  semifinale.

Managerul echipei craiovene, Marius Toma s-a arătat deranjat de planificarea jocurilor din a doua parte în perioada liberă și consideră că nu este o propagandă bună adusă baschetului.

Din punct de statistic, Oradea a dominat prima partidă încheind cu procentaje de 67 % la aruncările de 2 puncte, 25 % la aruncările din afara semicercului (4 din 16 încercări), respectiv 80% la aruncările libere. Craiovenii au avut un meci catastrofal, echipa antrenată de Marcel Țenter a avut următoarele procentaje 53% la aruncările libere, 10 % la aruncările de la distanță (2 reușite din 20 de încercări) și 80% la aruncările libere. Mai mult, craiovenii au avut 7 airball-uri.

Partida a doua a fost mult mai echilibrată, dar în acest meci Levar Seals a avut o contraperformanță greu de egalat. Americanul Craiovei nu a marcat niciu punct în cele 31 de minute petrecute pe teren.

Dacă Craiova va învinge, meciul patru va avea loc vineri, 2 mai, de la ora 17.00

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!