Stiri

Victorie si prestație solidă pentru Alex Olah în ultimul joc disputat de ZZ Leiden

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.03.2018

În ultimul meci jucat ZZ Leiden în campionatul din Olanda, Alexandru Olah a avut din nou o prestație bună în victoria echipei sale pe terenul celor de la BC Apollo Amsterdam, scor 100-79.

Alex Olah a jucat din postura de rezervă și a bifat 18 minute în partida de la Amsterdam. Internaționalul român a înregistrat în dreptul liniei statistice 10 puncte, după 5 aruncări marcate de la 2 puncte. Olah a mai adăugat 6 recuperări și un capac, pentru +4 la capitolul „+/-”.

Pivotul român a reușit o nouă prestație notabilă și continuă forma sportivă bună arătată în precedentele jocuri. În meciul cu Forward Lease, Olah a reușit 24 de puncte și 12 recuperări.

 Cu această victorie, ZZ Leiden a urcat din pe poziția a 2-a clasament, cu 18 victorii și 6 înfrângeri. În etapa viitoare trupa lui Alex Olah va juca tot în deplasare, pe terenul lui Weert.

2 comentarii la aceasta stire:
  • zapacitu79 :

    ?
    Oare de ce nu-i corectează cineva articolele lui isaila? Aproape la fiecare lipsesc informațiile importante... 18 victorii și 6 înfrângeri. Chiar nu-i normal sa va bateți mereu joc de cititori lasându-l sa abereze permanent.

    cu 6 ani în urmă (18.03.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca chair 13 :

    @chair13
    Ciudat, ca la noi, la U nu dadea randament si nu juca la potentialul lui. Oare o avea antrenorul ceva legatura?????

    cu 6 ani în urmă (19.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!