Stiri

Victorii pentru CSKA Moscova și Khimki la startul semifinalelor din Liga VTB

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.05.2015

CSKA Moscova a învins pe Nizhny Novgorod în meciul inaugural al semifinalelor din Liga VTB. Gazdele au preluat conducere încă din primul minut după care a câștigat prima repriză cu 49-37. Nizhny Novgorod a revenit în meci grație unui 26-15 în sfertul al treilea, iar partida era din nou deschisă oricărui rezultat. În sfertul decisiv, CSKA a reușit să-și impună punctul de vedere, pentru a câștiga la final cu scorul de 86-79.

Sasha Kaun a fost cel mai bun jucător al partidei cu 19 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Aaaron Jackson a adunat 14 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive, iar Milos Teodosic a adăugat și el 14 puncte plus 2 recuperări și 4 pase decisive.

Taylor Rochestie a fost cel mai bun jucător al lui Nizhny cu 21 de puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive. Artim Parakhouski a replicat cu 14 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă iar Trey Thompkins a terminat în double-double 10 puncte și 10 recuperări.

În cealaltă confruntarea din semifinale, Khimki Moscova a trecut la limită de Lokomotiv Kuban Krasnodar. Gazdele de la Khimki au condus partida în prima dar în final au avut destule emoții. Malcolm Delaney a egalat pentru prima dată la 70, după care a făcut ca diferența să fie minimă cu mai puțin de un minut de joc. Khimki a ratat prin de două ori prin Rice și Monia însă la ultimul atac Lokomotiv nu a reușit să arunce la coș și să forțeze victoria, scor final 76-75.

Petteri Koponen a terminat cu 18 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive pentru Khimki. Tyrese Rice a adăugat la rândul său 17 puncte, 2 recuperări și 5 pase decisive iar Paul Davis a contribuit cu 16 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive.

Malcolm Delaney a fost cel mai jucător al lui Lokomotiv, prin cele 22 de puncte, o recuperare și o pasă decisivă. Derrick Brown a contabilizat 16 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!