Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Video - Marcus Hatten, MVP-ul lunii aprilie în Bundesliga

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.07.2014

Cea mai recentă achiziţie a grupării CSM Oradea, americanul Marcus Hatten, vine din unul dintre cele mai puternice campionate ale Europei, cel al Germaniei. Hatten a jucat în sezonul precedent la BC Mitteldeutscher, echipă care a terminat pe poziţia a 9-a din 18 echipe, într-o ligă în care se regăsesc nume precum Bayern Munchen, ALBA Berlin sau Brose Baskets. 

Baschetbalistul de 33 de ani a fost o piesă de bază în angrenajul nemţilor, având printre cele mai bune cifre din echipă la finele sezonului. Mai mult de atât, în luna aprilie a anului curent, Marcus Hatten a fost desemnat MVP-ul lunii în Bundesliga, după ce a contabilizat în medie 18.0 puncte, 6.6 pase decisive, 3.8 recuperări şi 2.4 intercepţii. 

Mai jos puteţi urmări un video dedicat celui mai bun jucător din Bundesliga în luna aprilie.


*Foto: sport4final.de

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    incantator
    plus ca imaginile sunt oglindite in cifre/medii foarte bune pentru un campionat ca cel German! la noi, in mod normal va avea medii mult mult mai bune!!! super achizitie....cel putin la prima vedere!!!

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    Germania?
    Faceti o mare greseala deorece supraevaluati campionatul Germaniei. Dora pentru simplul fapt ca au cateva echipe cu bugete mari de Euroliga nu inseamna ca e un campionat tare. Cu aceasta logica am putea spune ca si campionatul grecesc este unul foarte tare.

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    cifre
    ok, germanii is varza, la fel si grecii si israelienii! doar ca echipa de pe ultimul loc din ligilile in cauza ar juca de la egal la egal cu asehotzii...la orice ora ;)!!! jucatorul in cauza are cifre naucitoare prin mai multe campionate, ramane de vazut cum se va impune la noi...eu zic ca lejer :))!!!

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Germania
    @mickeymouse - de acord cu tina ca, campionatul Germaniei nu e de valoarea celui din Spania sau Rusia. Dar cand ai 1-2 echipe in Euroliga si inca 3-4 in EuroCup nu cred ca poate fi numit campionat slab. Noi avem 1 echipa in EuroCup doar pe baza de invitatie... De asemenea sa fi numit MVP chiar si pt o luna intr-un campionat cu Bayern sau Alba Berlin, sincer nu e putin. Poate ca echipa de la care vine nu e foarte titrata (are "doar" o castigare de cupa EuroChallenge cu un an inaintea Ploiestiului).

    cu 9 ani în urmă (30.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!