Stiri

Video. Un fost jucător NBA a fost reținut de poliție după ce și-a bătut căpitanul de echipă

David Istrate

David Istrate
10.04.2018

glen rice jr dat afara hapoel

Joi seara, după duelul dintre ocupanta locului 1 din Israel, Hapoel Holon și echipa aflată pe poziția a 7-a, Gilboa Galil, Glen Rice Jr. a avut o izbucnire nervoasă la adresa căpitanului Guy Pnini.

Baschetbalistul de 27 de ani l-a lovit în față pe Pnini, acesta având nevoie de îngrijiri medicale. Drept urmare Rice Jr. a fost dat afară din lotul lui Dan Shamir.

Hapoel Holon este surpriza acestui sezon în superliga israeliană, situându-se pe primul loc după 23 de etape. Formația din Holon are în acest moment 17 victorii și 6 înfrângeri pentru un total de 40 de puncte, cu două mai multe decât următoarea echipă, Maccabi Tel Aviv. Un mare aport la succesul acestei echipe l-a avut Glen Rice Jr., fiului fostului campion NBA în 2000, Glen Rice. Sportivul de 1.98 avea medii de 24.3 puncte, 8.2 recuperări și 4.9 pase decisive. De asemenea, Rice Jr. a avut o prestație excelentă în finala cupei câștigată de Hapoel Halon în urma unui buzzer beater reușit de jucătorul american.

Prin urmare, se poate spune că Hapoel Halon parcurge unul din cele mai bune sezoane din istoria clubului și cu toate acestea, se pare că echipa nu este lipsită de probleme.

În ultima etapă, după înfrângerea suferită pe teren propriu, scor: 94-89, Rice Jr. l-a atacat în vestiar pe Guy Pnini, fost câștigător al Euroligii. Pnini a trebuit să fie transportat de urgență la spital, iar acolo a primit tratamentele necesare pentru a se recupera cât mai rapid. Conform Walla!, un site de știri din Israel, un component anonim al lui Hapoel Halon a declarat că Rice Jr. „a sărit pe Pnini ca un animal și l-a lovit”.

Conducerea clubului a luat imediat măsuri drastice și astfel lui Glen Rice Jr. i s-a rupt contractul. De asemenea, poliția din Israel a anunțat faptul că va deschide o investigație în urma acestui incident. Mai mult, ofițeri ai poliției israeliene s-au sesizat din oficiu și l-au ridicat pe Rice, reținându-l pentru 24 de ore, a anunțat postul de televiziune Sport 5, citat de 24secunde.ro.

Pentru fostul jucător din NBA nu este prima dată când are probleme cu justiția, fiind arestat în trecut pentru jaf și bătaie. Din cauza problemelor extrasportive, fiul fostului campion NBA a avut și o carieră scurtă în NBA, jucând doar 16 partide pentru Washington Wizards, echipa care l-a draftat în 2013.

*foto: nba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!