Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Viorel Mocanu: "Sper să continuăm seria meciurilor bune"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
21.03.2014

Mocanu

Viorel Mocanu a vorbit pentru Total Baschet despre încleştarea din etapa a 24-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin, cu BCM U Piteşti.

Va fi o partidă dificilă, între două echipe bune ale campionatului. Ambele formaţii luptă pentru o clasare cât mai bună în perspectiva play-off-ului. Sper să continuăm seria meciurilor bune şi să reuşim să ne impunem. Nu va fi usor pentru că Piteştiul, mai ales pe teren propriu, este o echipă redutabilă. Au jucători de valoare ce acoperă toate posturile.

Jocul este programat sâmbătă, de la ora 18:00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova viorel furma :

    multa bafta baiet!
    cu atitudinea din ultimele meciuri avem mari sanse!!jucati cu gandaul si sufletul la proprii spectatori care au fost tot timpul alaturi de voi!!hai craiova!

    cu 10 ani în urmă (22.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!