Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Viorel Mocanu va absenta o lună

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.11.2012

Viorel Mocanu va absenta cel puțin o lună ca urmare a unei accidentări suferite în cadrul meciului pierdut de Energia Rovinari în fața lui Gaz Metan Mediaș.

„Cel puţin o lună nu vom putea conta pe Viorel Mocanu. Accidentarea lui Mocanu e o mare problemă pentru noi, o mare pierdere sub panou. El are şi 35 de ani, însă nu trebuie să dăm verdicte şi să aşteptăm rezultatele examenelor pe care le face. În 2-3 zile vom şti exact ce are. Acum este o oportunitate pentru Alionescu să joace, el a avut o evoluţie bună cu Timişoara când a făcut o apărare bună” a declarat Slobodan Nikolic, potrivit sportingorj.ro.

De notat că la meciul cu Timba Timișoara ar putea absenta și Darko Vujacic.

Foto: sportingorj.ro 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!