Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Căruțașu: ”Am pierdut din cauza unui joc slab făcut de noi în apărare!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.01.2013

Veteranul de la Municipal București spune că echipa sa a făcut un joc slab în defensivă, dar nu face un capăt de țară din acestă înfrângere deoarece obiectivul echipei este accederea în playoff.

Am pierdut din cauza unui joc slab făcut de noi în apărare, unde am arătat multe lacune. În continuare, obiectivul nostru rămâne accederea în play-off, întrucât anul acesta campionatul este foarte echilibrat. Nu cred că sezonul regulat este atât de important în perspectiva a ceea ce va urma. În ultimele trei ediții de campionat, echipa care a încheiat în fotoliul de lider prima parte a campionatului nu a reușit să valorifice acest lucru în play-off, a declarat ”Gilă” pentru site-ul oficial al echipei CSU Ploiești.

Căruțașu a evoluat doar 16 minute în partida de duminică seară pe care a terminat-o cu 2 puncte, 3 recuperări și o psaă decisivă.

Foto: Mirela Oprea (ziarulprahova.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!