Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu: „A fost un meci greu”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
26.10.2013

După prima înfrângere în deplasare din acest campionat, managerul – jucător al Stelei a declarat că „a fost un meci greu, îmi pare rău că s-a terminat aşa. Adversarii  au avut nişte aruncări foarte bune de afară, le dau creditul necesar pentru că au bagat nişte aruncări de 3 puncte în momente cheie, când era nevoie. Acesta este meritul lor. Au avut o apărare destul de agresivă dar cred că şi noi am jucat agresiv, în schimb ei au găsit răspunsuri şi asta s-a văzut până la final.”

Virgil Stănescu a mai spus că nu crede faptul că meciul a fost pierdut în minutele de final: „a fost un meci extraordinar de la cap la cap, dacă stai să te gândeşti numai în sfertul al 3-lea ce joc frumos a fost. Am fost 2 echipe echilibrate care s-au bătut de la început până la sfârşit.”

În opinia veteranului stelist, cheia meciului a reprezentat-o aruncările de 3 puncte ale timişorenilor: „au avut un procentaj mai bun de afară şi au găsit răspunsul respectiv în momentele în care noi i-am forţat să iasă în afara semicercului."

Despre recordul de 37 de puncte marcate Stănescu a declarat: „am fost pus în nişte situaţii bune de către coechipieri dar nu este meritul numai al meu”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!