Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu: “Nu ne așteptam să fie atât de ușor”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
21.12.2013

În victoria surprinzătoare cu Sibiul, scor 74-53, Virgil Stănescu, pivotul Stelei a marcat 21 de puncte și a terminat cu 11 recuperări. La finalul partidei a declarat, conform steauabaschet.ro, că deși se aștepta că echipa sa să câștige, nu a crezut că va fi atât de ușor.

“Am făcut un meci foarte bun în apărare, rotațiile au funcționat și cred că arătăm din ce în ce mai bine în jocul nostru. Am fost foarte motivați, mai ales că jucam și fără Robert Nyakundi, iar acest lucru s-a văzut. Ne-am așteptam la victorie, am intrat pe teren cu acest gând, însă nu ne așteptam ca în final să fie atât de ușor”.

Stănescu a declarat că schimbarea de antrenor a fost benefică pentru echipă

“Cred că aveam nevoie de un suflu nou și cred că într-o primă fază s-a văzut schimbarea. Sper ca jucătorii să rămână la fel de motivați precum au fost în ultimele două meciuri și să arătăm o altă față în partea a doua a campionatului. Mladen Jojic a însemnat mult pentru echipa noastră și suntem aici, la acest nivel al jocului și datorită lui iar munca pe care a depus-o la echipă se vede”

Jucătorul și în același timp managerul Stelei spune că urmează să se analizeze deciziile care trebuie luate la club pentru a atinge obiectivul, respectiv un loc de play-off.

“Faptul că la jumătatea drumului nu suntem acolo unde ne dorim, respectiv pe un loc de play-off, ne dă de gândit. Vom analiza situația, am făcut această modificare pe banca tehnică iar noul antrenor, Niksa Bavcevic își va spune dorințele în ceea ce privește lotul și modul în care el vede această echipă. Deocamdată a avut doar două meciuri la dispoziție și câteva antrenamente, pe care le vom analiza și vom vedea ce este de făcut în această perioadă de pauză”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!