Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu: "Pentru noi a fost un meci dezastruos din punct de vedere ofensiv"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.03.2014

Steaua CSM EximBank îşi ia adio de la un loc de play-off la finalul sezonului regulat după ce a pierdut pe terenul Energiei Rovinari, scor 68-54. Pe de altă parte, în urma acestei victorii, oltenii şi-au asigurat prezenţa în play-off. Virgil Stănescu, căpitanul grupării roş-albastre a vorbit la finalul partidei despre jocul în sine, felicitându-şi în acelaşi timp adversarii pentru succesul obţinut. 

"A fost un meci foarte important, atât pentru noi, cât şi pentru Energia. A fost un meci frumos, mai ales din punct de vedere al apărării. Felicit echipa Energiei, au fost mai coerenţi în atac, în timp ce nouă ne-a lipsit acest lucru. Pentru noi a fost un meci dezastruos din punct de vedere ofensiv, dar nu vreau să le iau din merite adversarilor pentru modul cum s-au apărat şi cum au ţinut meciul în ritmul pe care ei l-au dictat. Chiar dacă pentru noi era ultima şansă la play-off, de care am vrut să ne agăţăm şi cu dinţii, la echipa noastră este totuşi un proiect tânăr care se pune pe picioare. Mă bucur că, deşi veniţi din liga secundă suntem o echipă care vom ieşi cu capul sus din acest campionat şi nu vom coborî niciodată garda jos. În niciun caz deciziile arbitrilor nu au influenţat meciul. Nu am contestat deciziile, dar stiţi cum este, în timpul meciului mai vorbeşte adrenalina. Arbitrajul, după părea mea a fost foarte corect. Nu asta a făcut diferenţa", a declarat Stănescu, fiind citat de site-ul oficial al Energiei Rovinari. 

Totuşi, pentru bucureşteni mai există o şansă de a prinde un loc între primele 8 echipe ale campionatului, însă o şansă extrem de mică. Dacă Energia Rovinari va ceda în cele două etape rămase, adică cu Farul Constanţa şi CSM Oradea, iar în acelaşi timp băieţii lui Niksa Bavcevic vor învinge pe rând "U" BT Mobitelco şi CSU Sibiu, atunci echipa din Capitală va avea câştig de cauză. 

Virgil Stănescu a petrecut 34 de minute în teren în disputa cu Energia, timp în care şi-a trecut în cont 8 puncte şi 8 recuperări pentru un indice la eficienţă de 10 unităţi. 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!