Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu: ”Vrem să creștem valoarea și renumele baschetului românesc!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
03.12.2013

Virgil Stănescu declară că este este mândru și onorat d efaptul că a fost ales vicepreședinte al FRBaschet și spune că din această postură va putea contribui la creșterea în valoare a baschetului românesc.

Sunt mândru și în același timp onorat de încrederea care mi s-a acordat prin votul de astăzi. Cred, însă, că greul de abia acum începe. Împreună cu echipa aleasă la conducerea Federației Române de Baschet vom avea o nouă abordare a fenomenului și sper ca prin proiectele pe care ni le-am propus să creștem valoarea și renumele baschetului românesc, a declarat Virgil Stănescu pentru steauabaschet.ro.

Stănescu a fost ales vicepreședinte al FRBaschet în cadrul Adunării Generale din 2 decembrie. El a concurat pentru această funcție cu Mircea Cristescu, pe care l-a învins cu 91 la 88 voturi.

Stănescu se află în acest moment într-o ipostază inedită în baschetul mondial, cea de jucător activ, președinte de club și vicepreședinte de Federație.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!