Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Virgil Stănescu despre ASG 2014: „O sărbătoare extraordinară”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.04.2014

Aflat la cea de-a treia prezență în Meciul Stelelor baschetului românesc, Virgil Stănescu a vorbit la sfârșitul ASG-ului de la Cluj-Napoca despre evenimentul în sine, declarând printre altele că acest meci ar putea fi ultimul al carierei sale.  

„A fost greu pentru că am venit aici să câștigăm. Glumesc, sigur. Nu a fost deloc greu, a fost o sărbătoare extraordinară, un spectacol superb și mă bucur că am luat parte la el. Felicit organizatorii pentru că au reușit poate cel mai frumos eveniment baschetbalistic din ultimii ani. Dacă ar fi toate meciurile atât de ușoare toată lumea ar juca baschet. E posibil să fie ultimul meu meci, m-am gândit la asta și poate o să am și un meci de retragere cândva”, a punctat Stănescu. 

Jucătorul formației Steaua CSM EximBank București a bifat 4 minute și jumătate în partida spectacol de sub Feleac, timp în care marcat 2 puncte, a pasat decisiv de 2 ori și a recuperat o minge. 

De asemenea, jucătorul de 2.08 metri în înălțime a participat și la concursul de slam-dunk, însă din postura de asistent. Travis Bureau de la SCM Craiova l-a așezat pe Stănescu în preajma arcului de sub panou, reușind să sară peste el, marcând astfel un coș de sus specatculos. 

*Foto: stiridesport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!