Stiri Juniori U17 Masculin

Viscolul dă peste cap baschetul din România

Andreea Vlase

Andreea Vlase
28.02.2018

Federația Română de Baschet a anunțat amânarea unor meciuri din cauza vremii nefavorabile. Astăzi erau programate două partide de seniori, în Liga Națională și Liga 1, dar au fost amânate. De asemenea, turneele de U13 se vor disputa în altă perioadă.

Comunicatul FRB:

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, Federația Română de Baschet decide:

- turneele CN U13 masculin și feminin programate să se desfășoare în perioda 02-04.03.2018 se amână pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.

- jocurile din cadrul LNBM, L1BM programate în data de 28.02 se amână astfel:

CS Phoenix Galați - CS Dinamo București (din cadrul LNBM) în data de 07.03.2018

CSO Voluntari - CS Cuza Sport Brăila (din cadrul L1BM) pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.

- jocurile din cadrul LNBM, L1B masculin-feminin și U18 masculin programate în perioada 02-04.03.2018 se vor desfășura conform programării actuale, cu mențiunea ca în cazul în care există dificultăți în deplasarea echipelor la meciurile respective acestea pot solicita reprogramarea jocului.

Delegarea arbitrilor și comisarilor la jocurile de LNBM, L1B masculin și feminin și U18 masculin rămâne valabilă.

5 meciuri din LNMB sunt programate în perioada 2-4 martie, la Oradea, București, Sibiu și Iași. Conform programării de pe site-ul federației, alte 7 partide ar trebui să se dispute în eșalonul secund.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!