Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Corpodean și-a reziliat contractul cu BC Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.01.2015

Vlad Corpodean s-a despărțit de BC Mureș Târgu Mureș. Sportivul în vârstă de 23 de ani și-a reziliatul contractul pe cale amiabilă cu formația mureșean. Corpodean a sosit în vara lui 2014 la Târgu Mureș după ce cu un sezon înainte evoluase pentru BCM U Pitești. El a fost convocat în această vară la echipa națională a României pentru campania de calificare pentru EuroBasket 2015, însă nu a ajuns să joace niciun meci oficial în tricoul primei reprezentative.

În acest sezon alături de BC Mureș, Vlad Corpodean nu a primit foarte multe minute. Cela mai bun meci al său în LNBM a avut loc în fața lui BC Timba Timișoara când a terminat cu 3 puncte și o recuperare.

În sezonul 2013/2014 pe când evolua la BCM U Pitești, Vlad Corpodean a prins 30 de meciuri în Liga Națională de Baschet Masculin. El a terminat acel sezon cu medii de 2.9 puncte, 1.4 recuperări și 0.5 pase decisive pentru o eficiență de 1.5 unități în 11:54 de minute jucate pe meci.

Vlad Corpodean este un jucător format de U BT Cluj-Napoca. De-a lungul carierei sale el a trecut doar pe la echipe din Românie, BC Perla Harghitei Miercurea, BCM U Pitești și BC Mureș.

Conform surselor noastre, Vlad Corpodean este în discuții foarte avansate cu CSM-U Oradea și cel mai probabil se va alătura formației conduse de Cristian Achim. Se pare că bihorenii nu au ajuns la un consens cu Vasile Ştefan şi s-au reorientat.Acesta ar fi cel de al doilea transfer al iernii pentru bihoreni care l-au mai acontat și pe tânărul Sebastian Ionescu, după cum vă infroma în exclusivitate Total Baschet la început de an.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!