Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Corpodean: "Meciul cu Steaua este unul foarte periculos"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
09.02.2014

Corpodean

Etapa a 17-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin programează întâlnirea dintre BCM U Piteşti şi Steaua CSM EximBank, un joc foarte important în lupta pentru play-off. Argeşenii revin pe teren prorpiu, după ce în etapa trecută au învins pe BC Mureş cu scorul de 105-98.

Jocul cu Steaua CSM ExmBank a fost prefaţat de către Vlad Corpodean, jucătorul echipei din Trivale.

Vlad, o serie foarte bună pentru echipă. După victoria cu Asesoftul, a venit şi succesul cu vicecampioana României...

Da. Sunt nişte victorii foarte importante. Probabil că nimeni nu se aştepta să câştigăm ambele meciuri. Era bine pentru noi dacă luam unul dintre ele, dar se pare că le-am luat pe amândoua. Este îmbucurător faptul că stăm bine cu moralul şi că stăm bine şi în clasament.

La Târgu Mureş a fost un meci nebun...

În mod normal nu trebuia să ajungem în prelungiri, iar baschetul nu te prea iartă dacă scapi şanse ca cele pe care le-am avut la finalul timpului regulamentar. Am dat dovadă de multă tărie în prelungiri şi astfel ne-am întors la Piteşti cu cele două puncte.

Vlad, acum la Piteşti vine Steaua. Cum ar fi să continuaţi seria victoriilor?

Din punctul meu de vedere, meciul cu Steaua este unul foarte periculos. Teoretic este un joc mai uşor decât ultimele două. Steaua va fi foarte periculoasă, deoarece aici îşi va juca una dintre ultimele şanse la play-off. Sigur vor veni aici să câştige, dar pentru noi este obligatoriu să ne impunem.

Partida de la Piteşti va avea loc luni (10.02), cu începere de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!