Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Corpodean: „Ne-a ieșit jocul și cred că am făcut o figură frumoasă”

Paul Olar

Paul Olar
04.10.2015

Dinamo București a revenit în stil de mare echipă pe prima scenă a baschetului românesc. Gruparea din capitală nu s-a speriat de statutul de nou-promovată și a învins pe U-BT Cluj-Napoca cu scorul de 79-78.

Rezultatul a surprins suflarea baschetbalistică din țara noastră, iar bucureștenii nu vor să se oprească aici. Vlad Corpodean spune că formația sa țintește Play-Off-ul, mărturisind totodată că s-a bucurat să își întâlnească foștii coechipieri.

V-ați fi gândit vreodată că o să câștigați la Cluj?

Noi vrem să jucăm orice meci la victorie. Niciun sportiv nu merge undeva să piardă. Presa ne-a văzut ca outsideri în această partidă, și probabil că pe bună dreptate, comparând bugetele celor două echipe. Nu contează doar asta și pot să spun că ne-a ieșit jocul. Cred că am făcut o figură frumoasă.

Unde crezi că s-a făcut diferența?

Probabil că U-BT nu s-a așteptat la o replică atât de serioasă din partea noastră. S-au trezit în sfertul patru, dar a fost prea târziu.

Ai simțit vreun sentiment de revanșă?

Nu am simțit. Întotdeauna vin cu plăcere să joc împotriva Clujului, deoarece  am rămas prieten cu toată lumea.

Poate Dinamo mai mult decât evitarea retrogradării în actualul sezon?

Cu siguranță obiectivul nostru este intrarea în Play-Off. Nici măcar nu ne gândim la evitarea retrogradării. Vrem mai mult din start și vom vedea unde putem să ajungem.

Cum te-ai acomodat la Dinamo?

M-am acomodat bine. Este un oraș mare, iar distanțele sunt destul de mari. Atmosfera din echipă este bună și asta contează cel mai mult.

A fost greu să vă reveniți după eșecul de la Pitești?

Da, meciul de la Pitești a reprezentat un duș rece. Pot să spun că săptămâna aceasta a fost mai tensionată la antrenamente, însă cred că acum am trecut peste.

*Foto: Facebook Dinamo

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!