Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlad Dogaru: “Sunt încrezător că putem evolua mult mai bine”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
02.02.2013

Vlad Dogaru

BC Miercurea Ciuc a suferit o nouă înfrângere în Liga Naţională de Baschet masculin. Baschetbaliştii antrenaţi de Laszlofy Botond au fost învinşi pe teren propriu de BCM U Piteşti cu scorul de 81-93, în cadrul etapei a 20-a.

După partida pierdută contra Piteştiului, Vlad Dogaru, fundaşul harghitenilor, a declarat pentru cititorii Totalbaschet.ro că înfrângerea se datorează apărării slabe şi nerespectării cerinţelor antrenorului.

S-a întâmplat să gestionăm partida aşa cum ne-am propus până la finalul sfertului al doilea. Ceva s-a rupt în apărarea noastră după care a trebuit să depunem mai mult efort pentru a reveni. Ne-am apărat slab şi nu am respectat cerinţele antrenorului. Următoarele partide trebuiesc câştigate. Vom reveni la antrenamente pentru a pune la punct greşelile făcute în acest meci, în apărare. Menţin ceea ce am spus şi înaintea meciului că trebuie respectat ceea ce antrenorul impune. Sunt încrezător că putem evolua mult mai bine.

În urma acestui rezultat, harghitenii se menţin pe poziţia a 14-a a clasmentului cu 23 de puncte acumulate, având un bilanţ de 3 victorii şi 17 înfrângeri.

foto: Viorel Carţiş

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!