Stiri Cupa României Masculin

Vlad Dumitrescu a reușit 8 coșuri de 3 puncte pentru CSO Voluntari

Eduard Popa

Eduard Popa
30.09.2018

cso voluntari dumitrescu

CSO Voluntari a câștigat și manșa retur din primul tur al Cupei României la baschet. Ilfovenii au trecut de Agronomia București cu scorul de 85-52.

Cel mai bun om de pe teren a fost căpitanul lui Voluntari, Vlad Dumitrescu. Acesta a reușit 8 coșuri de 3 puncte, din 11 încercări, dar și 4/5 de la 2 puncte. În total a adunat 33 de puncte, pentru +31 la eficiență.

Nu este prima izbândă de acest fel pentru Dumitrescu. În sezonul precedent căpitanul Voluntariului a reușit chiar și 10 coșuri de 3 puncte, într-o partidă câștigată de ilfoveni în compania lui CSU Brașov.

După ce a reușit o dublă victorie în duelul cu Agronomia, CSO Voluntari așteaptă să își afle adversarul din turul secund al Cupei României.

*foto: RB Photo facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!